Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hangya mereg karos lehet?

Hangya mereg karos lehet?

Figyelt kérdés
Megjelentek pár hete a hangyák a konyhánkban. A férjem hangyairtót tett ki, így folyamatosan ott vannak a mosogató tálca és a szivacs környékén az élő és a döglött hangyák is. Lehet abból baj, ha azzal a szivaccsal mosogatok? Vajon mennyi méreg kerülhet rá? A férjem nem akar ezzel foglalkozni mert szerinte hülyeség. 9 hetes terhes vagyok. Lehet baja a babanak?
2022. aug. 6. 04:22
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem nyalogatod, nem okoz gondot, gondolom kezet mosol, ha végeztél. De amúgy a hullákat nem dobjátok ki?
2022. aug. 6. 04:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Persze kidobjuk, illetve ki is takaritom a mosogatót, fertőtlenitem, de, ha nem mosogatok el azonnal akkor sajnos megjelennek rajta a hangyák mire oda jutok.
2022. aug. 6. 04:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, nálunk is jönnek, mióta ilyen szárazság van. 😊
2022. aug. 6. 04:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tedd el a szivacsot, ha ezen agyalsz
2022. aug. 6. 06:05
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
Nálunk is jöttek. Nem mérgeztük őket, mivel nem kártevők. 3-4 nap után el is tűntek.
2022. aug. 6. 08:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5ös és mitől tűntek el nálatok? Vagy csak maguktól? Nálunk is sok megjelent, mi se hasznalunk mérget, vegyszert, de nem tűnnek el. Citromos/ecetes törlés nem sok sikert ért el.
2022. aug. 6. 08:52
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
6. Maguktól. Nekem úgy tűnt, a víz miatt jöttek szegénykék a mosogatóhoz.
2022. aug. 6. 08:54
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
A hangya elleni méreg egy erős méreg. Igyekeznék távol tartani a mosogatótól. Házi módszer, ami talán beválik, sütőpor és porcukor összekeverve, emberre ártalmatlan, de a hangyát kinyírja.
2022. aug. 6. 11:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!