25 hetesen beindult a szules?
Ott tartok h korhazba kene mennem lassan…
Este 9 ota faj a derekem ami atsugarzik neha a hasamba/mehembe is, foleg ha lsalt fekszem es egyfolytaban kemenyedik a hasam… mensi szeru gorcseim vannak, eleg enyhe de erezheto… a baba folyamatosan mozog
Kezdek megijedni, magnezium semmit nem hat… menjek ugyeletre vagy mit csinaljak? Nem mulik el egyszeruen

Magnéziumot hiába is szedsz, a méhizomzat mozgására hatástalan. Sehol máshol nem ajánlják, mert hülyeség.
Ha rosszul érzed magad, menj be.

Kepzeljetek elaludtam vegul es nem mentem be, ejjel meg tobbszor megebredtem de csak az izgulas miatt. Most reggel ota semmi se volt, teljesen jol vagyok, de sztem be fogok menni h azert megnezzenek, mehszaj zart e, ilyesmi… rettenetesen meg voltam ijjedve ejjel….
De ha most nincs semmi akkor ez mi a fenetol volt?! En konkretan azt hittem beindult a szules:(

Ne haragudj de azt hitted beindult és feküdtél nyugottan otthon, ilyenkor egyből futás befelé, inkább mondják hogy semmi baj mint hogy azt hogy már késő.
Ha beindult volna vissza tudják tartani ha időbe mész.
Én kis görcsökkel is ott ültem a dokimnál.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!