Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kémiai terhesség után hány...

Kémiai terhesség után hány nappal kellene megjönnie?

Figyelt kérdés
12 DPO-n 10-es erősségű teszttel pozitívat teszteltem, majd 13., 14 napokon negatívat. Valószínűleg kémiai terhesség, viszont mikorra várhatom/ kellett volna várjam a menstruációmat? Az utolsó tesztelés óta eltelt 3 nap, vagyis már nagyjából vége is kellene a menstruációmnak, de se görcsök, se barnázás, se semmi arra utaló jel. Én őszintén azt hittem, hogy ilyenkor max 1-2 nap és meg is jön a vérzés..
2022. aug. 3. 20:12
 1/6 anonim ***** válasza:
42%

A kémiai terhesség még nem okoz akkor változást a szervezetedben.

Valószínűleg akkor fog megjönni, amikor amúgy is időszerű lenne, maximum késni fog pár napot.

Sokan ezért nem is szereznek tudomást arról, hogy átestek egy kémiai terhességen, semmi arra utaló jel nincs, és a menzesz is rendeltetésszerűen érkezik. Általában véletlenül derül rá fény, amikor valaki a nem várt napja előtt tesztel, mint most nálad is.

2022. aug. 3. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt és most késik nagyon nehezen akár meg jöjjön juli21-en volt a nem várt de a teszt mar negatív
2022. aug. 3. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem időre megjött 10,11 dpon + teszt majd halványult 15 dpon meg jött, egyszer késett 3 napot akkor 6 napig voltak halvány + tesztjeim.

Volt 3 hónap egymás után kémiai mindig időbe jött meg.

2022. aug. 3. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 nap késéssel jött meg.
2022. aug. 4. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy esetről tudok, amikor biztos az fordult nálam elő. Egy napot késett, és sokkal erősebb volt akkor a vérzés, mint máskor.
2022. aug. 4. 09:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is sokkal erősebb volt, és tovább is tartott. (4-es)
2022. aug. 4. 11:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!