Valóban az én hibám lenne?
Teljesen elhanyagolnak a "barátaim" mióta megtudták,hogy babát várok,néha egy üzenet váltás,és kb ennyi...
Szerintetek az én hibám lenne?Tudjuk,hogy várandósság alatt sokminden megváltozik,de úgy érzem,hogy én nem változtam,ugyanaz az ember maradtam.
Sokszor mondják,hogy alig várják,hogy megszülessen a pici,és jönnek majd segíteni a baba körül.Igazából én ezzel úgy vagyok,ha már megszülök megtudok oldani mindent(jelen esetben veszélyeztetett terhes vagyok,fekvésre vagyok ítélve,van már egy gyermekem így tudom mivel jár egy ujszülött gondozása).Szívem szerint megmondanám mindenkinek,hogy annyit jöjjenek majd mikor megszületik,mint mikor a várandósság alatt jöttek mikor segítségre lett volna szükségem..Szerintetek ez nagy bunkóság lenne?Ti mit tennétek?
#1 ez nem lagzi!Ide nem kell meghívó!Ha ők nem érzik,hogy menni akarnak,nincs miről beszélni.
Sajnos az emberek ilyenek.Nálunk a barátok ilyenek,az egy dolog,de a rokonok is.Majdnem három éves a lányom,de sógorom még nem látta.Engem nem érdekel,el mehetnek a búsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!