Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valóban az én hibám lenne?

Valóban az én hibám lenne?

Figyelt kérdés

Teljesen elhanyagolnak a "barátaim" mióta megtudták,hogy babát várok,néha egy üzenet váltás,és kb ennyi...

Szerintetek az én hibám lenne?Tudjuk,hogy várandósság alatt sokminden megváltozik,de úgy érzem,hogy én nem változtam,ugyanaz az ember maradtam.

Sokszor mondják,hogy alig várják,hogy megszülessen a pici,és jönnek majd segíteni a baba körül.Igazából én ezzel úgy vagyok,ha már megszülök megtudok oldani mindent(jelen esetben veszélyeztetett terhes vagyok,fekvésre vagyok ítélve,van már egy gyermekem így tudom mivel jár egy ujszülött gondozása).Szívem szerint megmondanám mindenkinek,hogy annyit jöjjenek majd mikor megszületik,mint mikor a várandósság alatt jöttek mikor segítségre lett volna szükségem..Szerintetek ez nagy bunkóság lenne?Ti mit tennétek?

2022. aug. 1. 20:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

#1 ez nem lagzi!Ide nem kell meghívó!Ha ők nem érzik,hogy menni akarnak,nincs miről beszélni.

Sajnos az emberek ilyenek.Nálunk a barátok ilyenek,az egy dolog,de a rokonok is.Majdnem három éves a lányom,de sógorom még nem látta.Engem nem érdekel,el mehetnek a búsba.

2022. aug. 2. 06:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanez a helyzet. Az én fejemben is ugyanez a gondolat fogalmazódott meg, hogy majd ezután is annyit jöjjenek ha megszületett, mint a terhességem alatt.
2022. aug. 2. 07:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok én is. :( 16 hetes vagyok még csak. 2 nagyon jó baratnőm van. Hármasban szoktunk találkozni, kb 2 hetente. Az utóbbi időben azt veszem észre, hogy csak én keresem őket, illetve olyan okok miatt nem találkoznak, mint például a hajmosás, és ehhez hasonló indokok... nem tudom, hogy ez most csak véletlen -e,vagy épp próbálnak leépíteni 🤷Számítottam erre, mert az elsőnél (10 évvel ezelőtt) ugyanez volt. Kíváncsi vagyok, mi lesz később
2022. aug. 2. 10:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a te hibád, nem értem, miért tűntek el, valami baj lehet náluk a toronyban. Nekem 2-3 legjobb barátnőm van, akikkel amúgy se taliztam túl gyakran, de neten szinte minden nap beszeltünk. Ez a gyerek születése után se változott, sose jöttek fel babázni, amit nem is vártam és nem is volt róla szó, de ugyanúgy tartottuk a kapcsolatot, és amikor találkoztunk, jött a gyerek is, nem mondták sose hogy baj lenne. Van pár közös hobbink amikről szinte mindig tudunk beszélgetni, es a világnézetünk is hasonló, lehet ezért maradt meg a kapcsolat.
2022. aug. 2. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!