Valóban az én “hibám” és nem az albérlőmé?
A fürdőszoba kb 1 méter magasságig csempézett, fölötte festett. Albérlőm kiköltözőben van, mentem az aktuális havi lakbérért, amikor láttam hogy a kád fölött egy jó négyzetméteren lepattogott a festék, szét van ázva. Az albérlő szerint azért, mert oda csapott a víz zuhanyzáskor, és különben is az én hibám hogy nincs magasabbra csempézve. Szerintem ha rendeltetés szerűen használja, azaz FÜRDIK a fürdőkádban, ez nem történik meg, nekem érdekes módon míg ott laktam évekig nem volt semmi, ez a kis nyikhaj meg egy év alatt leamortizálta. Nyilván a kauciót ezek után nem szeretném visszaadni, ő ügyvéddel fenyegetőzik.
Tényleg az én hibám a dolog? Ekkora elvárás hogy FÜRDŐkádban FÜRÖDJÖN???
Igénytelen (a szakmáról ne is beszéljünk), hogy csak addig van csempézve.
A kaució erre van, de nem vagyok benne biztos, hogy per esetén neked lenne igazad.
Fürdőben szerintem illene teljesen csempézni!!!
Ha van zuhanyrózsa akkor miért ne zuhanyozhatna? Én se szeretek fürödni, mert 6x annyi idő..
Add vissza neki a kauciót!
Imádom az ilyen tulajokat :D
Rendeltetészerűen használta... Oké... Ti meg normálisan megcsinálhattátok volna.
Pláne ha másban " nem tett kárt" akkor elgondolkodnék, hogy veszek pár db csempét és kicsempézem. Valszeg a falat öntözte virágok helyett.... Büdös kölyök hogy mert ő tiszta lenne.
1 méterig?? Ez elég szánalmas egy fürdőszobában.
Neki adnék én is egyértelműen igazat. Attól, hogy kiverődik a víz, még lehet rendeltetésszerűen használva.
Az inkább egy mosó konyha ,de még annak is gyenge .
Add vissza a kauciót,mert csak a költségeid fognak növekedni.
Most csak tippelgetek.
Te látod ugye a problémát h xarul lett megcsinálva a fürdő?
Most kb az hogy veszel pár db csempét sztem sokat mondok de legyen 20 ezer ft mivel nem tudni mekkora a fürdő.
Te kb 20 ezer ft-ért behúznád a gyereket aki 1-2 havi kauciót letett neked? Ez is kb 200-400 ezer ft közt lehet. Naaaa azért ugye nem fer dolog...
Csak szólok én lány létemre tudok, glettelni meg csempézni, csempevágót is tudok használni szólj ha segítség kell ;)
Az az 1m-ig csempézett fürdő elég furcsa megoldás...
Nade, ha nem szabad zuhanyozni a fürdőben, akkor ezt gondolom közölted vele amikor kivette a lakást?
Ha nem volt ez, viszont zuhanycső meg igen, akkor logikus a feltételezés, hogy az bizony zuhanyzásra való.
A bérlődnek nem kellett tudnia, hogy te ott milyen festéket használtál, és az vajon vízálló-e?
Sztem ez semmiképpen nem róható fel a bérlőnek, mivel alapvető vízszigetelési (konstrukciós) hiba a lakásodban.
Javaslom, mielőbb burkoltasd le rendesen a fürdőt!
Imádom az ilyen tulajokat, akik jobban tudják, hogy a bérlőnek hogyan kell tisztálkodnia.
Hogy hogyan kell fingani, az is benne volt a szerződésben, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!