Az én hibám, hogy a Straus fűkasza berántója szét ment vagy a, , márkáé"?
Ma próbáltam megjavítani azt a rejtélyes hibát ami a vásárlás óta fenn állt (2 hónapja)... nem indul, ha igen akkor is egy idő múlva leáll.
Ma kicseréltem az indukciós tekercset, de a berántóhoz nem nyúltam. Többszöri rángatás után sikerült beindítani, de a berántókarból ki jött a zsinór. Szétszedtem, akkor kiugrott a spirál ami az internetes képek ellenére szinte egyenes lett... próbáltam össze rakni, de nem ment. Most áén vagyok ennyire szar vagy a Strauss?
De jó, nem csak én szopok vele.
Mondanám, hogy vedd meg az egyémet alkatrésznek, de az enyémen is sánta a berántószerkezet.
Letört a műanyagdarabka, amibe megakad a forgórész ellendarabja, de attól még lehet rángatni, csak nem indul...
még ha azonos lenne a méret, akkor sem lenne érdemes alkatrészt újrafelhasználni belőle.
A késrögzítő anyát rakd el, az még használtató.
A többi kuka.
ismerősömnek is van és szintén a berántójával volt gond:D
nagyon gyenge az anyaga így a rugó kidörzsöli és megszorul,meg a hézagolása is rossz.
ha szétugrott a rugó azt szépen fel kell tekerni,javaslom kesztyű viselését és kell még egy fogó amivel összeszorítod hogy berakhasd a helyére,ha bent van akkor már elengedheted de nem árt lenyomva tartani nehogy megint kiugorjon.utána már csak a fehér zsinórdobot kell a helyére tenni lehetőleg úgy hogy beakadjon a rugóba,utána már csak a csavar van (ott én alkalmaztam egy kis tuningot mert a zsinordob nagyon lötyög a tengelyén és ezálltal a rugó ki tud alóla jönni és ez okozza a szorulást,szóval a tengely végéből lecsiszoltam annyit hogy éppen csak lötyögjön a zsinórdob és a csavar alá egy nagyobb alátétet raktam)
remélem érthető minden:D
ja amúgy 4000ft egy új berántó hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!