Takarítás közben az asztalról le esett a szék és levertem a járólapot. Mivel tudnám helyre hozni a hibám?
Figyelt kérdés
Takarítás közben az asztalról le esett a szék és levertem a járólapot:S Mivel tudnám helyre hozni a hibám?Sajnos nagyon lehet látni és rettentően zavar, de újra csempézni nincs energiám, se pénzem jelenleg:S
Kérlek segítsetek!
Köszike
2007. okt. 29. 22:52
1/2 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy-két divatos színű szőnyeget, ami passzol a lakáshoz. Én 1 éve vettem két tök olcsó futó szőnyeget a konyhai csempére, és mindenki megkérdezi, honnan van. Senki nem gondolná, hogy pár száz forint volt a T.-ban.(Ugyebár nem a reklám helye, ezért nem írom ki a nevét, de lehet sejteni, hol vannak "gazdaságos, olcsó" dolgok). Fonott, rojtos végű szőnyegek, még mosni is lehet őket. Ideiglenesen el tudod takarni a sérülést. Ha több kisebb szőnyeget veszel és jól helyezed el őket, fel tudja dobni az egész helységet.
2/2 anonim válasza:
Azt nem írtad hogy ez mekkora területet érint.Egy darabot is kilehet cserélni,de ha többet kell,akkor érdemes valami mintában gondolkodni.Hátha így megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!