Igaz, hogy 15 és 35 ezer forint a gáz ki és visszaköttetési díja? Ez az Én hibám?
Ma jöttek Anyósomhoz kikapcsolni a gázt,Ő nem volt itthon,dolgozott. Én ezt hiába mondtam az emberkének, Neki az volt a feladata,hogy kijöjjön és kikösse,nem!?
Erre most Nekemállt Anyósom,hogy ha felhívtam volna Őt,akkor nem kötik ki és hogy most miattam plusz 50 ezer forintot kell fizetnie.
Ugye,hogy nincs igaza,ezt mindenképpen kikötötték volna!? ~120.000 Ft tartozása van már! Még majdhogynem Én vagyok a hibás,hogy Ő ki tudja mióta nem fizet gázszámlát és még csak be sem ment részletre megkérni vagy bármi.
Köszi a válaszokat!
De mondtam Neki,hogy ezt akkor is kikötötték volna,ha odatartom az ember füléhez a telefont,mert rohadtul nem érdekelte,hogy nincs itthon.
"Ha nem lett volna itthon és elérhető a gázkészülék akkor is kikapcsolják." Ezt hogy érted?
Nagyon szépen köszönöm!
Köszönöm.
Hát nyilván ha tudtam volna mit akar ez az emberke civil személyautóval,akkor nem megyek ki de nem tudtam.Azt se tudtuk,hogy itt ez a helyzet,állítólag Ő sem,mert nem kapott semmilyen értesítőt a kikapcsolásról.:O
Részben a Te hibád,hisz beengedted őket,de ugye nem tudtad ki ők,mielőtt kimentél.
De ha együtt laktok,senkinek nem tűnt fel, hogy jó ideje nem fizettek gáz számlát????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!