Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Igaz, hogy 15 és 35 ezer...

Igaz, hogy 15 és 35 ezer forint a gáz ki és visszaköttetési díja? Ez az Én hibám?

Figyelt kérdés

Ma jöttek Anyósomhoz kikapcsolni a gázt,Ő nem volt itthon,dolgozott. Én ezt hiába mondtam az emberkének, Neki az volt a feladata,hogy kijöjjön és kikösse,nem!?

Erre most Nekemállt Anyósom,hogy ha felhívtam volna Őt,akkor nem kötik ki és hogy most miattam plusz 50 ezer forintot kell fizetnie.

Ugye,hogy nincs igaza,ezt mindenképpen kikötötték volna!? ~120.000 Ft tartozása van már! Még majdhogynem Én vagyok a hibás,hogy Ő ki tudja mióta nem fizet gázszámlát és még csak be sem ment részletre megkérni vagy bármi.

Köszi a válaszokat!

2012. ápr. 25. 16:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mi kb. 1 hónapja vagyunk itt és ideiglenesen. Mi 50 ezer forintos végelszámolóról tudtunk és mondogatta,hogy majd bemegy,dehát nem ment.
2012. ápr. 25. 17:33
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
Bocsi, de szerintem részben a te hibád. Azt kellett volna mondani a szerelőnek, hogy elnézést, a tulajdonos nincs itthon, így nem engedhetem be, jöjjön vissza ötkor, akkor itthon lesz a tulaj. Így nem lennél sáros, hisz azt a szerelő is megértheti, hogy nincs jogod intézkedni a nevében.
2012. ápr. 25. 18:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Aki szerint te hibás vagy,az rosszul tájékozott. Nálunk ha jönnek kikapcsolni,már nem lehet kifizetni a tartozást. A szerelő nem tudja,hogy mennyi a tartozás.

A házba valóban nem mehet be,ha nem engeded vagy nincsenek otthon,ilyenkor a vezetéket vághatják el. Akkor a visszakapcsolás díja az egekbe szökhet.

Az egyik szomszédom járt így.

2012. ápr. 25. 18:50
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem intézkedtem semmit. Megkérdeztem mit szeretne,azt mondta a gázórát MEGNÉZNI,hát beengedtem gondoltam leolvasni jön. Mikor szédszedte és meglátta a számot,akkor mondta,hogy igen ezt keresi és ki kell kapcsolnia mert tartozás van rajta és ENNYI.
2012. ápr. 25. 18:51
 15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a 13-asnak!:)
2012. ápr. 25. 18:51
 16/17 anonim ***** válasza:
58%
Átvágták a gázvezetéket??? Na ne. Nem robbanásveszélyes az egy kicsit? :S
2012. ápr. 25. 18:53
 17/17 anonim ***** válasza:
A szerelők nem fogadnak el pénzt a helyszínen!Tehát ha ki is tudtad volna fizetni nekik ott helyben akkor is kikapcsolták volna!!
2012. jún. 3. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!