Álltam a kocsival és az egyik csávó majdnem nekemjött, a visszapillantó tükre szét is tört, és engem hibáztat, valóban az én hibám?
Szóval,mentem az ismerősőmhöz,4 en ültünk a kocsiba,epp indexeltem le a házukhoz,jelzem nagyon szűk az utca,egyik oldalt végig árkok vanak,a másik oldalt meg egyből a keritések.Na én indexeltem hogy leállok,ám véletlen a reflektort is felkapcsoltam,sajnos ezt nem vettem észre,csak akkor mikor egy őrült drogos csávó jött vagy 80 al,és villogott,előszőr nemtudtam mivan de még gyorsított is,akkor levettem gyorsan a refit,erre elment mellettem vagy 80-90 el,és hallottam egy csattanást.Visszatolatott,és kiszállt és nekem akart jönni hogy szétveri a fejem,meg hogy ÉN MENTEM NEKI és miattam tört le a visszapillantó tükre,és ha nem vizetem ki,akkor agyonveret,vagy hívja a rendőrséget. Mondtam hogy na hivd a rendőrséget(Mert láttam rajta hogy bevan állva) Erre mondta hogy jolvan fas**ej,majd elhajtott.
Bevallom tényleg hibás voltam 1 kicsit,a refi miatt,de szerintem nem kell kifizetnem a visszapillantó tükrét
Nyilván ő volt a hibás.
Ilyen szűk utcában nem szabad 80-90-nel menni. (Már ha tényleg annyival ment)
Amúgy meg, ha álltál, akkor nincs az az isten, hogy téged hozzanak ki hibásnak.
Én szó nélkül egy AKKORÁT behúztam volna neki, hogy élete végére eltört volna az állcsontja. Sajnálom, kicsit radikális vagyok, utálom az ilyeneket!
Ha gyűlöletskálát mérni lehetne s mondjuk 10 lenne a maximum, nálam 20-asra jönne ki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!