Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Dortmundba valóban vannak 10...

Dortmundba valóban vannak 10 ezer alatti járatok a wizzairnél? És ha igen akkor hol találom őket?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy barátom 18. születésnapja lesz, febr. 22-én és óriási Borussia Dortmund rajongó, de nem ez a lényeg, hanem hogy arra gondoltam aznap reggel6-kor repülővel kimegyünk, 2 óra az út, a napot ott eltöltjük és éjszaka, hajnalban visszajönnénk, de ezt nem akarom túl sokból. Szóval max 30 ezret szánok az egészre.

A amiket kiad googlben, az alapján elvileg 2990 Ft-től meg 5900 Ft-ért is vehetnék már jegyet, de amikor rámegyek nincs ennyire olcsó. Sőt száz ezres mértékűt látok csak.

Szerintetek lehetetlen ez a terv vagy van rá némi esély? És ha igen akkor ha nagyon szépen megkérlek titeket mutattok linket is?

Köszi előre is! :)

2016. jan. 18. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Valamit valahol elnézel.

[link]

9 eurótól vannak azok a jegyek.

A Wizzair oldalán nézelődj.

2016. jan. 20. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Úristen, hát annyira nem látom át mit küldtél, de ha jól értelmezem ez 2 odavissza jegy 20 euróbó??
2016. jan. 21. 12:19
 3/4 A kérdező kommentje:

40* euróból;

meg ahogy néztem te ilyen tagsági kártyával csináltad, nekem nincs ilyenem, meg ez egy hétig ott tartózkodnánk, nekem pedig a lényeg, hogy egy reggel menni, és éjszaka, vagy másnap hajnalban jönni

de köszi hogy segítesz :)

2016. jan. 21. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha ketten mentek, már megérheti wizz tagságot kiváltani, mert többet spórolsz vele, mint amennyi a költsége.

De vannak alapáras, mindenki számára elérhető 9 eurós jegyek is.

A keresést az azair.cz oldalán is próbálhatod, ott jobban hozza az olcsóbb időpontokat. Persze ha ti fix időpontra mentek, és épp millió más ember is akkor menne, akkor ne csodálkozz, hogy horror árban vannak a jegyek.

2016. jan. 21. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!