Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Autópolirozás valóban javítja...

Autópolirozás valóban javítja az esztétikai hibákat?

Figyelt kérdés

Természetesen tudom, hogy kavics felverődés, apró csikarás minden nap megtörténhet, ezért talán nem éri meg rendbe tenni az autót. Ettől függetlenül azonban érdekelne, hogy valóban láthatatlan módon javítja a hibákat? A metálfényen nem marad nyoma? Milyen mély karcolást lehet még így korrigálni?

És milyen tarifával történik ez?

2014. okt. 14. 07:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Olvasni való a témában:

[link]

2014. okt. 14. 07:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a cikket.

Semmiképp nem fektetnék be ilyen gépekbe, mert nem fogok tartósan autókat fényezni. Egyáltalán csak arra gondoltam, hogy az apró karcolásokat, amik az én esztétikai érzékemet bántják hogyan lehetne, és érdemes-e anyagilag javíttatni.

2014. okt. 14. 08:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha csak a fényezett rétegen belül van a sérülés és a fényezés technológiája ezt megengedi (a korszerű, vizes bázisú gyári lakkok általában vékony réteget alkotnak, van, amelyiket alig lehet polírozni), akkor polírozással eltüntethetőek a hibák. Ha a fényezett réteg teljesen megsérült, kilátszik az alapozó vagy a lemez, azon a polírozás nem segít.
2014. okt. 14. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy nem fektetsz be, csak épp idézem a cikk első mondatának elejét:

"A bolti kenőcsökkel maszatolás csak annyit ér, mint egy rossz smink, a szupermarket polcáról levett paszták használata után hamar előtűnnek a ráncok"

Azt hiszem ez egyben válasz is a kérdésedre!

2014. okt. 14. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Én políroztam már "bolti pasztával", és teljesen jó. Persze csak kis karcoknál. Régi kocsin, amin rendes festék van, nem vízbázisú + lakk.
2014. okt. 14. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!