Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Budapestről Dortmundba csak...

Budapestről Dortmundba csak 6:10 kor indul repülő?

Figyelt kérdés
6:10 re sehogy sem tudok felmenni Budapestre.Ráadásul úgy tudom, hogy indulás előtt egy órával már ott kell lenni. Senki nem tud felvinni Pestre autóval sem. Tudtok más légitársaságot, akinek később indul gépe Dortmundba?
2015. febr. 2. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Van később is, de azok drágábbak.

Nézd meg Dortmund helyett Düsseldorfba is a járatokat, ami csak 50 kilométerre van Dortmundtól. Germanwings járat van reggel 09:15-kor.

Ajánlott inkább előbb elindulnod otthonról, 2 órával indulás előtt ott lenni, főleg, ha ebben az időben reggeli járatra mész, vagy vidékről indulsz (az úton bármi közbejöhet), vagy ritkán repülsz.

2015. febr. 2. 21:41
 2/6 anonim ***** válasza:

A 6:10-eshez inkább másfél órával hamarabb érdemes kimenni, mert nagy a sor hajnalban.

Budapest XVIII. kerületében és Vecsésen is van több reptérhez közeli szálláshely, ahonnan taxival, transzferbusszal 5-10 perc a reptér. De a BKK járataival (900, 200E) is megoldható.

2015. febr. 3. 10:25
 3/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm az infókat!! :)
2015. febr. 3. 21:21
 4/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy mi okból mentél Dortmundba? *-* Focimeccsre? :) :D /Egy Bvb fan/
2015. máj. 25. 19:39
 5/6 A kérdező kommentje:
neeem, a párom ment vissza Németországba, mert Dortmundtól nem messze dolgozik. :) Azóta már én is kiköltöztem. Ha még nem jártál Dortmundba, gyere el,mert itt minden a fociról szól! :)
2015. jún. 1. 12:27
 6/6 anonim válasza:
Uristen!!! Mindenkeppen tervezem.:))) Nagyon szerencses vagy!!:)
2015. júl. 17. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!