Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Budapestről indúl repülő Miamiba?

Budapestről indúl repülő Miamiba?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy közvetlenűl Budapest és Miami között megy járat? Vagy csak átszállással???

Vagy úgy is jó lenne ha csak Floridába akárhova Budapestről..

Ha igen mennyibe kerűlne egy fapados járat lehetőleg olcsó jegy érdekelne.. ! Aki tud az írjon! Köszii

2012. jan. 9. 11:36
 1/3 anonim válasza:
Először is....fapados járat nem létezik ilyen helyekre....átszállással tudsz csak menni.Frankfurtban vagy Londonban van az átszállás.De ha közvetlenül szeretnél menni akkor lehet hogy érdemes lenne Ausztriából menned, de előtte érdeklődj, hogy onnan van e közvetlenül járat.A jegy az horror összegbe fog kerülni bárhonnan mész arra készülj fel:-)))Voltam már kint úgyhogy azért írtam...
2012. jan. 9. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Fapados járat nincs tengeren túlra.

Szép is lenne, ha 14-15 órán át nem kapnál egy narancslevet vagy egy üveg vizet, kajáról nem is beszélve :)

2012. jan. 9. 13:05
 3/3 A kérdező kommentje:

Éertem srácok, az a helyzet hogy énis voltam már kint 2 hónapot, csak akkor New York-ba mentem majd később onnan repűtem el miamiba szóval le akartam most egyszerűsíteni a dolgot.. De énis csak Angliai, vagy Frankfurti átszállással találtam :( Na de majd lessz valami

És köszi!

De ha valaki tud még amit mi nem az írjon légyszíves!

2012. jan. 9. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!