Zöld színű széklet terhesen ?
Figyelt kérdés
Holnap megyek orvoshoz, de addig is nyugtassatok meg, nemtudom kit kérdezhetnék meg de nagyon megijedtem sose volt még ilyen.
Ma délután a székletem sötét zöld volt.
Mi lehet az oka ?
7 hetes terhes vagyok, hálistennek
Semmi bajom nincs egyébként.
Egy enyhe náthán vagyok túl, femibion 1-et szedek.
( elég sok színes vizes “jégkrémet”eszek a meleg miatt, lehet hogy ami ebben van színezék ?)
Köszönöm a válaszokat !
2022. aug. 1. 16:41
2/5 anonim válasza:
December óta vasat szedek mert extrém alacsony volt. Azóta ilyen, szóval ha azt szedsz esetleg, akkor amiatt. Ha spenótot ettél, akkor meg amiatt. 😄
3/5 A kérdező kommentje:
Csak a femibion 1et szedem, illetve reggel ettem uborkát meg ebédre rántott cukkinit de máskor nem volt ilyen 🤷🏻♀️
Vagy most lehet másképp reagál a szervezet ?
2022. aug. 1. 17:28
4/5 anonim válasza:
Nekem a magzatvédő vitamintól volt teljesen zöld.
5/5 A kérdező kommentje:
Elég vicces, de most jon a kisteso, 5-6 hetes vagyok es megint zöld 😂😂😂 vagy a terhesség vagy a terhes vitamin okozza de már nem ijedtem meg 😂😂
máj. 7. 20:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!