Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magas a fehérvérsejszámom és...

Magas a fehérvérsejszámom és a laphámsejtem 26 hetes terhesen mitől lehet? Lehet köze a toxoplazmához?

Figyelt kérdés
2008. dec. 18. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
A toxoplazmához társul még magas vérnyomás.Ha nem olyan nagy a fehérje a vizeletben,csak éppen a határ mellett,nincs gond.A laphámsejttel nem nagyon szoktak foglalkozni.Bekerül a vizeletbe.Vizelet vétel elött lekell tusolni és középsugárbol venni.
2008. dec. 18. 21:57
 2/2 anonim válasza:
Szerintem nincs köze a toxoplazmához.nekem is magas volt 20-22 a fehervérsejtszámom.a tied mennyi?voltam góc kutatáson is,minden féle vizsgálat volt.nem találtak semmit.remélem nálad sincs semmi.ne idegeskedj,az nem jo a pocaklakónak!!!5 hós babás anyuka.
2008. dec. 19. 16:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!