Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szíved mélyén kislányt vagy...

Szíved mélyén kislányt vagy kisfiút szeretnél? Miért?

Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 13:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nekem tényleg mindegy.
2022. márc. 12. 14:46
 22/29 anonim ***** válasza:
91%
Fiút. Van már egy fiam, most jön a kistesó. Még nem tudjuk mi lesz, de fiút szeretnék. Egyszerűen nem tudom elképzelni magam lányos anyaként.
2022. márc. 12. 15:27
 23/29 anonim ***** válasza:
90%
Kisfiút 💙
2022. márc. 12. 15:44
 24/29 anonim ***** válasza:
19%
Mindketten kislányt szerettünk volna, és kislány is lett.
2022. márc. 12. 16:30
 25/29 anonim ***** válasza:
54%

Mi lányt szerettünk volna, de fiú lesz, így is örülünk csak egészséges legyen. :)

Azóta gondolkozom, hogy mi hogyan milyen lesz egy kisfiúval. Rájöttem, hogy azért nem vágytam fiúra mert nem tetszik sok szerep amit a társadalom elvár tőlük, de majd igyekszünk kedves és jó embert nevelni belőle. Apukája szuper példa lesz neki, remélem ő is így gondolja majd.

2022. márc. 12. 22:02
 26/29 anonim ***** válasza:
11%
Én mindig is lányt szerettem volna, és szerencsére az is lett. Most is egy csupaszív, kedves, vicces tinilány, rengeteg dolgot tudunk közösen csinálni.
2022. márc. 12. 23:31
 27/29 anonim ***** válasza:

Aki lanyt akart es lany lett le van pontozva.

Aki fiut akart es fiu lett fel van pontozva.

Ez sokmindent elarul. Leginkabb azt hogy a nok szeretnek masoknak es maguknak is hazudni.

2022. márc. 14. 07:05
 28/29 anonim ***** válasza:
Na ennek én sem értem az okát, a pontozásnak. Fiút kell akarni, és ha valakinek fia van, de lányt akart az pozitív vagy, negatív? Amúgy is baromság, mert nem kívánságműsor, hogy milyen nemű lesz.
2022. márc. 14. 10:37
 29/29 anonim ***** válasza:
Gondolkodtam ezen, de én csak örültem, hogy nem én döntöm el. Egyrészt hiszek ebben, hogy azt kapjuk, ami a nagy terv része, másrészt meg tök jó meglepetés, hogy fiú vagy lány lesz, minek rontsam el az ajándékom előre elvárásokkal.
2022. márc. 14. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!