Miert szeretnél Fiút? Miert szeretnél Kislányt? Mik azok az okok amiért? (Nem olyan válaszokat várok hogy csak egészséges legyen meg hogy nekem mindegy milyen lesz. A kérdés az hogy Miert Kislányt vagy miert Kisfiút?
Kislányt szerettem volna világéletemben.
Nekem nagyon rossz anyám volt, már nem is tartjuk a kapcsolatot. Mindig irigyeltem azokat, akiknek szoros a kapcsolatuk az anyjukkal, közül programokat csinálnak, bizalmasan megbeszélik a dolgokat. Illetve szinte mindenhol azt látom, hogy a lányok felnőttként sokkal szorosabb kapcsolatban maradnak a szüleikkel, gyakrabban keresik őket és a lányok szülei nyilván unokázás terén is elönyben vannak, ott a fiús szülők szinte mindig kimaradnak a dolgok nagy részéből (most nem kell írni, hogy nálatok pont nem így van, általánosságban beszélek).
A lényeg, hogy szerettem volna a lányaimmal megélni a szoros anya-lánya viszonyt, gyerekként és felnőttként egyaránt. Illetve, elég nőies nő vagyok, és a családban is csak fiúk vannak, jó lett volna egy lány.
De természetesen fiam lett :D Akit a világon mindennél jobban imádok és sosem cserélnék el egy lányra. Viszont öszintén megmondom, félek tőle, hogy a második gyerek is fiú lesz és ki fog maradni az életemből, hogy legyen egy kislányom... :(
Az ilyen hozzászólások, mint a 3-asé tudnak teljesen lehangolni. 2 lányom van, mindig is fiút szerettem volna, mert alapból fiús lány voltam, fiútesóim voltak és fiú barátok vettek mindig is körbe. Megszülettek a lányaim és nem tudok náluk csodásabbat elképzelni. Nem hisztisek és nem rózsaszínbe járnak. Hajat fonni meg megtanultam és tökre élvezem.
És még pluszban 3-as, majd üdvözlöm a kedves menyed. 😉
Elsőre lányt szerettem volna, úgy éreztem, én lányos anyuka vagyok és egy kislánnyal jobban fogok tudni mit kezdeni, lányos programok, babázás stb.
Fiam lett. Azóta el se tudom képzelni a fent említett dolgokat, szeretem az autózást, fiús programokat, mindent.
Mondtam, milyen jó lenne még egy fiúcska, el se tudom képzelni magam egy kislánnyal. Erre most kislány van a pocakban XD
Miután elolvastam Vekerdy Tamás könyvét, eléggé lelkiismeretfurdalásom lett, hogy bármiféle elvárásom is volt.
8-as voltam
Nem tudtuk megfogalmazni a férjemmel, hogy miért akarunk kislányt.
Lányunk lett. El se tudtuk képzelni magunkat fiús szülőként. Még nevet se tudtunk választani :). Lánynevünk meg nagyon hamar lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!