Egeszseges az, ha az egesz arcomat vastagon bekenem este fogkremmel, es egesz ejszaka rajta van, majd csak reggel mosom le? Ertelmes valaszokat varok!
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 09:42
1/8 anonim válasza:
De miért tennéd ezt? Szerintem nem egészséges, pár percen belül csípni kezdene.
2/8 anonim válasza:
Nem, a fogkrém fogmosásra való.
Ha problémás a bőröd, akkor menj bőrgyógyászhoz, kozmetikushoz és kezeld megfelelő arcra való termékekkel, ne fogápolási termékekkel szárítsd szét. A vízhiány még több problémát okoz, meg elég irritatív is, és valószínűeleg a pórusokat is eltömíti.
Helyileg egy-egy pattanásra még oké, mert szárít, de akkor inkább vegyél egy direkt erre való ecsetelőt pár száz forintért.
Legközelebb mi jön? Szájvízzel mosod le a sminket...?
3/8 anonim válasza:
nem, mert ha az egész arcod bekened vele, egyrészt lehet hogy irritálná a bőröd, másrészt nem tudna levegőzni a fogkrém miatt és túlságosan ki is szárítaná az arcbőröd
inkább lefekvés előtt használj arclemosót és pattanás elleni éjszakai krémet
4/8 anonim válasza:
Nem egészséges. Pattanások ellen jól bevált dolog, de csak a pattanásra szabad kenni, hogy leszárítsa. Ha mindig használod, és az egész arcodra kened kiszárítja a bőrödet, nem fog tudni szellőzni, tehát nem lesz szép az eredmény.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy minden ejszaka igy van. Es hulye nem vagyok hogy szajvizzel mossam le a sminket..kertem hogy ertelmes valaszokat irjatok...valaki erre nem kepes. Viszont koszonom annak a valaszat aki tudott segiteni.
2014. okt. 26. 12:49
7/8 anonim válasza:
A mai fogkrémek már a pattanásokra sem jók, mert a mentol irritál és csak rosszabb lesz a helyzet. Teljes bőrre meg nem szabad használni egyáltalán, jót nem tesz vele.
8/8 anonim válasza:
Értelmes kérdésre értelmes választ mi...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!