Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert szeretnél Fiút? Miert...

Miert szeretnél Fiút? Miert szeretnél Kislányt? Mik azok az okok amiért? (Nem olyan válaszokat várok hogy csak egészséges legyen meg hogy nekem mindegy milyen lesz. A kérdés az hogy Miert Kislányt vagy miert Kisfiút?

Figyelt kérdés

2021. aug. 15. 17:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Pedig nekem tényleg mindegy. Koromból adódóan már max.1 gyerekem lehet, szóval, ha véletlenül lesz, kiugrom a bőrömből örömömben. Ugyanakkor mindkettőt sajnálnám, hogy az nem lett. Fiút szeretnék, mert csak, meg mert a családunkban csak lányok születnek. Lányt is szeretnék, 20 éve van hozzá lánynevem(fiú nincs)+ örököltem egy csomó lány ruhát. Sajnálnám, ha nem lenne kire ráadni.Egyébként tény, hogy felnőttként semmi közünk a gyerekeink magánéletéhez, de pont azért, tőlem függetlenül is elválhat. Akkor pedig az a jellemző, hogy a lányos anya könnyebben tud szoros kapcsolatban maradni az unokával.(Tudom, vannak kivételek.) Én viszont világ életemben oda, meg vissza voltam a gyerekekért, így biztos az unokámért is oda lennék. Szóval praktikusabb a lány, ettől függetlenül mindkettőt akarnék.
2021. aug. 15. 18:50
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
Azért szerettem volna kislányt, mert lányos anyukának képzeltem el magam és szerettem volna ha sokkal jobb viszonyt alakíthatnék majd ki vele, mint amilyen nekem volt anyámmal. Mindig is irigyeltem azokat akiknek bendőséges anya-lánya kapcsolatuk van. Én is szeretném átélni. Meg azért is szerettem volna, mert a férjem közvetlen családjában nem voltak lány unokák. A mi lányunk az első. Nagyon bírom amikor a mogorva apósom átszellemül cuki nagypapivá ha ott van a kislány. Sajnos az én apukám már nem érhette meg.
2021. aug. 15. 19:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Klisé, de igaz: mindig az volt a lényeg, hogy egészséges legyen. De :)

Szegény anyám a felét sem tudja, mennyit pasiztam annak idején, kilógtunk éjjel a baratnőkkel diszkóba. Mindig is fiú gyermekben reménykedtem, de lányom lett, aki ráadásul gyönyörű. Az élet igazságos, lesznek még nekem is álmatlan ejszakaim, ahogy szegeny anyukamnak is voltak :D

2021. aug. 17. 01:28
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a retardált, aki mindenkit lepontozgat, mert a saját véleményüket leírták? Vicces.. :)
2021. aug. 17. 07:19
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
Én egy fiú- egy lányt szeretnék. A sorrendben örülnék először a lánynak, vagy ha ikrek lennének. Én magam is egy fiú-lány ikerpár tagja vagyok, jó kapcsolattal az ikremmel, ezért talán idealizálom ezt. Ha csak az egyik nemű gyerekünk lenne, nem érezném kereknek a dolgot. Lányt mindenképpen akarok, és mivel csak fiú tesóim vannak, nem tudnám fiú nélkül sem elképzelni az életet.
2021. aug. 17. 09:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindig fiús anyukának képzeltem el magam. Igazából csak fiú névvel készültünk, mikor kiderült, hogy tényleg kisfiú lesz. Nagyon várjuk már :)

De ha a második babánkat fogjuk tervezni, szeretném, ha egy kislány sem maradna ki az életünkből, de ez még nagyon messze van. :)

2021. aug. 17. 20:49
 17/20 anonim ***** válasza:
39%
Abszolút nem akarok fiút. Megmondtam a páromnak, hogy úgy csinálja majd, ha odáig jutunk, hogy lány legyen. Jó persze ez így nem kivitelezhető, de abszolút nem szeretnék fiút, mert számomra nem olyan aranyosak. Itt most egy fiús anyukát sem akarok megbántani, de egy kislánnyal vagy egy kisfiúval játszani, beszélgetni teljesen más. És pont emiatt, van, aki meg inkább a kisfiúkat szereti. Nálunk van most a közeli családban 2 pici fiú is, én nem akarom ezt tovább gyarapítani.
2021. aug. 17. 22:06
 18/20 AlexandraL22 ***** válasza:
73%
Sziasztok:) mi elsőnek mindenkèpp fiút szeretnénk mert a családunk tele van lányokkal és apukám már nagyon örülne egy trónörökösnek (párom családjában csak fiúk vannak) 🤔😂 az én törtènetem kicsit más mert a szüleim nem a legmegértőbbek főleg anyukàm akinek nem sikerült fiút szülnie. Lehet ki is tagadnak a családból ha èn adom meg apukámnak a fiú unokát de ez van. Nem lehet sajnos mindenkinek idilli családja. Másodiknak kislányt szeretnènk hogy majd a bátyus gondját viselje 🥺😍
2021. aug. 25. 10:19
 19/20 anonim ***** válasza:
33%

18-as kb a emberek 80%-nak ugyanez az elképzelése, hogy fiú aztán lány.

Elég szomorú, hogy a szüleid így vélekednek a dologról, az meg még inkább, hogy te meg még meg is akarsz nekik felelni.

Nem baj, ne aggódj az ilyeneknek össze szokott jönni.

2021. aug. 25. 10:50
 20/20 AlexandraL22 ***** válasza:
33%
Ugye? Aztán bármi lesz szintén boldogok leszünk de nekem még nem volt dolgom kisfiúval és nagyon szeretnék fiús anyuka lenni 😍 nem akarok megfelelni, apukàm egy áldott jó ember és megérdemelne a lányunoka mellé egy fiúunokát is. Csak anyukám olyan fura :/ hogy érted hogy az ilyeneknek?
2021. aug. 25. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!