Kisfiút vagy kislányt szeretnétek?
Figyelt kérdés
Tudom, egészséges legyen az a legfontosabb, de ki mit szeretne jobban?2010. febr. 4. 10:22
1/15 anonim válasza:
Szia!Nekem már van egy kislányom(Lara 6 éves)És most ha lehetne fiút szeretnénk a férjemmel,de ha kislány lesz akkor se lesz semmi!!Mindegy csak egészséges legyen!19 hetes kismama
2/15 anonim válasza:
Nekem az elején teljesen mindegy volt h fiu-e vagy lány.DE mivel a Drága Párom kitalált egy olyan fiú nevet amitól a guta üt meg igy biztam h kislány lesz es az lesz:)kb két hét és meglátjuk:)
3/15 anonim válasza:
Én kislányra vágytam világ életemben és 3 uh alapján be is jött:-))25 hetes kismami
4/15 anonim válasza:
Én is világ életemben kislányra vágytam, és az is lesz:)
A párom fiút szeretne, remélem a következő pedig fiú lesz:)
5/15 anonim válasza:
Világ életemben két fiút akartam. Aztán lett egy lányom, és most még egy lányt szeretnék majd :)
6/15 anonim válasza:
Én elsőre kisfiút szerettem volna és fiú lett. Most másodszorra pedig mindegy volt, de mégis afelé hajlottam, hogy legyen inkább lány, hogy megtudjam milyen egy kislánnyal :) (több gyereket nem szeretnék). Elvileg lány lesz, pár hét és meglátjuk :) 36hkm.
7/15 anonim válasza:
Van egy 20 hós fiam, ha választhatnék még egy pasast szeretnék:)
8/15 anonim válasza:
En mindig egy kisfiura vagytam, de az uncsim kislanya szuletes utan nekem is kislany kellett. Most van egy 6 hos gyonyoru kislanyunk.
9/15 anonim válasza:
Amióta megérett a gondolat, hogy szeretnék anya lenni mindig kislányt szerettem volna. Még nem tudjuk, hogy bejön-e, remélem holnap kiderül. Az elején azt mondogattam apának, ha kisfiú lesz még a kórházban elcseréljük:) Persze teljesen mindegy, csak egészséges baba legyen. Boldog babavárást mindenkinek!
10/15 anonim válasza:
mivel nekem mar van 2 kisfiam most mar nagyon szeretnek 1 kislanyt.de ha nem az lesz az sem baj.14 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!