Kisfiút vagy kislányt szeretnétek?
Figyelt kérdés
Tudom, egészséges legyen az a legfontosabb, de ki mit szeretne jobban?2010. febr. 4. 10:22
11/15 anonim válasza:
Nekem márt van két kislányom,az első 8éves(Keti)a másik karácsonykor volt 1 éves(Petra)szeretnénk még egy kisfiút de ha lány lessz annak is örülni fogunk csak egészség legyen!Szép napt mindenkinek!
12/15 anonim válasza:
11:29-es vagyok bocsi kihagytam az o betűt,tehát mégegyszer,szép napot mindenkinek!!
13/15 anonim válasza:
Szia!
Az én férjem kislányt szeretne, nekem teljesen mindegy. Viszont amióta teherbe estem én azt érzem, hogy kisfiú lesz, nem tudom miért. Álmodtam vele, és amikor rágondolok a babára, azt érzem hogy kisfiú. Remélem a jövő hét utáni héten már kiderül, kiváncsi vagyok, mennyire jön be a megérzésem.
14/15 anonim válasza:
Mi totálisan lányt vártunk, nem is gondolkoztunk fiúnévben. Aztán a második UH-on akkorát terpesztett a gyerek, hogy a doki röhögve mondta, micsoda fickó ez. Apával csak néztünk bután egymásra, hogy ez hogy lehet. Amikor kihevertük ezt a "sokkot", azóta valahogy meg az a természetes, hogy fiú lesz, és valahogy elsőre meg is egyeztünk a nevében is. Májusra várjuk. :)
15/15 anonim válasza:
Nekem van már egy nagy lányom, most vagyok 17 hetes. Ha lehetne választani, akkor megint kislányt szeretnék, na persze mindegy CSAK EGÉSZSÉGES legyen!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!