Mit szeretnétek:kisfiút vagy kislányt? Miért?
Nekünk tényleg az a lényeg, hogy egészséges legyen, de vhogy kukist éreztem. Múlt héten derült ki, hogy cunis és örültem nagyon! :-) Amiatt voltam csalódott egy picit, hogy másnak bejött a megérzése, nekem nem. De ennyi bajunk legyen! Akárki is van a pocakomban imádom, mert Ő szerelmünk gyümülcse! :-)
27 hetes kismami
Mi sem gondolkodtunk azon hogy mit szeretnénk, tényleg, őszintén nem tudnék válaszolni rá, mert annyira mindegy, ígyis-úgyis imádni fogjuk, de miután kiderült hogy kislányunk lesz, el sem tudnám képzelni hogy kukis legyen, bár ez biztos normális, hisz erre hangolódtunk rá. Fordítva is lehetne. Persze ha netán kiderülne hogy mégis fiú, amire max 0.1% esély van akkor sem lennék csalódott.
Te mit szeretnél?
Szia! Mivel mi csak egy gyermeket szeretnénk, ezért tényleg teljesen mindegy, hogy milyen nemű lesz, mindegyiknek egyformán fogunk örülni. Én nagyon sokáig lánypárti voltam, de amióta megszületett a keresztfiam, "megbékültem" a fiúkkal is, szóval már tényleg mindegy, a lényeg az egészség. De azért mi szeretnénk tudni majd, ha már lehet, hogy kislány vagy kisfiú van a pocimban.
És te melyiket szeretnéd jobban? Első babád lesz?
Köszönöm a válaszokat! Első baba, ígyhát mindegy, mi lesz. Kislánykorom óta valahogy mindig azt mondogattam, hogy elsőnek szeretném, ha fiam lenne, talán azért, mert nekem csak lánytesóim voltak. Mióta várjuk a babát, valahogy ez megváltozott, talán azért, mert kicsit tartok attól, hogy nehezebb lenne egy kisfiúval, mert sosem volt a környezetemben kisfiú. Nem tudom, bebeszéljük-e, vagy tényleg megérzés, de egyre jobban lánynak érezzük.
Szóval, vagy a régi "tervem" válik valóra, vagy a mostani megérzésünk, mindenképpen nagyon boldogok leszünk, ha kiderül végre a neme! :-)
21 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!