Szíved mélyén kislányt vagy kisfiút szeretnél? Miért?
Figyelt kérdés
2022. márc. 12. 13:40
A kérdező szavazást indított:
Fiút
Lányt
67 szavazat
1/29 anonim válasza:
Mert van egy kisfiam már. De egy újabb kisfiúnak is nagyon örülnék. Csak szívesen kipróbalnam magam lányos anyaként is.
2/29 anonim válasza:
Fiút. Egyszerűen nem szeretem a lányokat, legkésőbb iskolás korukra majdnem mindegyik egy kis manipulatív kígyó lesz.
3/29 anonim válasza:
Van egy 3 éves kislányom, most jön a kisteso, remelem hogy fiú lesz ! De ha lány az sem baj a lényeg az egészség ! ❤️
4/29 anonim válasza:
2-ey, te ia egy manipulatív kígyó vagy?
5/29 anonim válasza:
Mindig is kisfiút szerettem volna, nem tudom megmagyarázni, hogy miért.
Szerencsére lett 3 is 💙🥰
6/29 anonim válasza:
4, írtam, hogy majdnem mindegyik. Nyilván van kivétel, köztük én is, ezért sem jöttem ki soha különösebben a többi nővel.
7/29 anonim válasza:
Van egy fiam. Ha lehetne még gyerekem mindenképp fiút szeretnék. Elsőre is azt akartam. Egyszerűen hozzám nem passzolna egy lány.
9/29 anonim válasza:
Fiút. Fiú testvéreim vannak, egész gyerekkorunkban össze voltunk nőve. Úgy nőttem fel, hogy azt láttam, hogy a fiúk minden életkorban a legjobb fejek :) Több fiú barátom is van, mint lány.
Kisfiam lett szerencsére, és imádom minden pillanatát.
10/29 anonim válasza:
"Nyilván van kivétel, köztük én is, ezért sem jöttem ki soha különösebben a többi nővel."
Világos, mindenki hülye, csak te vagy helikopter 🤷♀️
Anyám, hogy lehet ilyet mondani a gyerekek minimum felére, hogy manipulatív kígyó? Süt belőled valami megfoghatatlan kedvesség és jóindulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!