Kisfiút vagy kislányt szeretnétek? Na és miért? +Melyik név tetszik?
Nekünk mindegy, csak jöjjön és egészséges legyen! Korábban kisfiút mondtunk mindketten, most ott tartunk, hogy tényleg teljesen mindegy. (nincs még gyerekünk)
Ha lány lesz: Olivia (más név még nincs betárazva)
Ha fiú: Levente, illetve nekem tetszik a Kenéz...páromnak nem annyira :(
Te kedves Kérdező?
28N
Van három picike fiam, a legnagyobb sincs 2 éves. Jelenleg terhes tuneteim vannak, meg nem teszteltem, mert lehet csak bekeozelem a tüneteket. Meg nem menstruaktam szules óta úgyhogy az sem mérvadó. Ha maradnak a tünetek pár nap múlva tesztelek.
Ha esetleg terhes lennék, talán inkább kislányt szeretnek.
Nevekből tetszene Júlia, Eszter, Enikő, Zita és a Blanka
Fiú nevet most nehezebben tudnék mondani. Nagy kedvenc a Péter de a férjemnek nem tetszik. Norbert Csaba tetszene meg, de nem illik a vezeteknevhez. Talán Ádám lenne a befutó
Alapvetően mindegy, mégis egy kicsit jobban fiút, mert van már egy lányom.
Szeretném megtapasztalni mindkét nemet...
Nèv még nincs..
7+6 hkm
#6 hú a Lenke nekem is nagyon tetszik, de a férjem nagyon válogatós.
Kérdező: nekem kb mindegy, hol erre hol arra húzok. Már van egy kisfiam, őt mindenki lánynak várta, Elza lett volna, de Erik lett 😏 én örültem, hogy fiú. Kislány név én eddig egyedül a Kata ami mindkettőnknek befutó, fiúnak az Ervin. De esélyes még a Bercel és az Artúr.
Egy pici fiam van, ő a kedvenc nevünket kapta, Sebestyén lett.
Szeretnénk még egyet, férjem lányt szeretne, nekem igazából mindegy, bár fiú felé húz picit jobban a szívem, nem tudom magam elképzelni lányos anyukaként is.
Ha fiú lenne a következő, talán az Ábel nevet kapná, vagy a Simont.
Ha lány, akkor Mila Szófia lenne azt hiszem, bár nekem a Lenke és Ilona is nagyon tetszik. Férjem szerint öreges 🤔
Hozzánk szeptemberben érkezik Vencel, akit úgy becézünk, hogy Venci, Vencike.
Ha lányunk születik, akkor Zília Olívia nevet kapta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!