Meddig, hanyadik hétig csináltatok házimunkát?
Figyelt kérdés
Ma eddig beraktam egy mosást, elraktam ami a szárító gépben volt, pakoltam mosogatógépet ki és be, elpakolásztam, hogy rend legyen, felsepertem a konyhában. Illetve lent voltunk a jatszon 1 órát.
34 hetes vagyok és ennyitől "leszakad a hasam". Úgy érzem feszül, elfáradtam.
Férjem azt mondja, nem kell semmit csináljak, de igazából ő sem bírja, hazaesik munkából, nem tud mindent megcsinálni. Sokat segít, inkább hétvégén a nagy dolgokat vagy este még pakol egy mosogató gépet.
Ti meddig csináltátok ezeket? Hogy bírjátok? Nyilván van aki egyedül van, aztán muszáj csinálni..
2022. febr. 8. 11:43
11/18 anonim válasza:
Én mindig a legvégéig tudtam mindent csinálni, szerencsére semmi bajom nem volt.4 gyerekem van,várom az 5-et.Mi túrázni is járunk.A legkisebbem 18 hónapos,őt is cipelem,meg szórakoztatom egész nap.Nem vagyunk egyformák,ha elfáradsz,görcsölsz,és megteheted, akkor pihenj!Nem kell senkihez hasonlítanod magad.Van akinek muszáj az elejétől pihenni,vagy feküdni.Ha valami nem esik jól,és van aki besegít, akkor semmi gond nincs.Én most a 30.hétben vagyok amúgy.Boldog babavárást nektek!
13/18 anonim válasza:
30 hetes vagyok, ovatosan csinalgatom mert veszélyeztetett vagyok. Ha a ferjemre varnek hetvegente lenne rend, de csak ott ahol a papok tancolnak. Azt meg nem birom elviselni. Lassu viz partot mos 😂
14/18 anonim válasza:
39 hetes vagyok. Csinálok mindent. De van egy-két nap, amikor jobban fáradok. Volt, hogy főzés közben kb 5-10 percenként le kellett ülnöm. De szerencsére ez a fáradtság nem minden napos. Illetve van olyan nap, amikor túlpörgök, mindent csinálok ezerrel, és van olyan nap, hogy felkeni sincs kedvem.
15/18 anonim válasza:
4 gyerekünk van, az elsővel voltam várandós, amikor költöztünk, 39 hetesen még az éjjeli szekrényeket raktam össze, nem hogy házimunka. 😅 A kicsik pedig kis korkülönbséggel jöttek, mindig így terveztük, szóval ha akartam volna sem pihenhettem volna túl sokat. Soha olyan energikus nem voltam, mint várandósan, ha tehetném, mindig terhes lennék.
16/18 anonim válasza:
Én is tudtam végig, de csatlakozom az előttem szólókhoz, ez nem verseny, annyit és úgy csinálj amit bírsz.
17/18 anonim válasza:
Én az utolsó napig végeztem házimunkát, a 36. héten még bejártam a munkahelyemre. Én úgy éreztem, hogy bírom. Persze az utolsó pár héten már beiktattam délutánonként egy óra sziesztát. Ha úgy érzed fárasztó, pihenj, ne számítson más véleménye.
18/18 anonim válasza:
Nekem a porszivo kiesett a kezembol mikor poz lett a teszt. A szo szoros ertelmeben😄 3 evet vartam ra,dn nem kockaztattam. Minden mast csinaltam,de a hajolgatos porszivozas nagyon rosszul esett vhogy. Akkor vett a ferjem robotporszivot,nagy lelkesen atvallalta a porszivozas, majd egy het mulva jott a robot 😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!