Szex terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok egyébként prűd, de én egyszerűen nem vagyok rá képes. Első perctől, hogy megtudtuk, hogy babát várunk, valami átkattant nálam és hiába kívánom, nem tudom csinálni. Mióta a mozgását is érzem, pláne nem..
Egyszerűen olyan mocskos dolognak tartom, mintha a baba is bevonódna az aktusba, rendesen pedofíliának érzem. Férjem szerencsére megértő, és ő is hasonlóan érez ezzel kapcsolatban, ezért ő sem vár el behatolásos szexet így. De nekem sokszor még a pettingelés sem esik jól hasonló érzések miatt. Pedig hiányzik, kívánom sokszor, de mikor odajutunk, elmegy a kedvem teljesen, képtelen vagyok elfeledkezni a babáról, ellazulni.
Más is érez/érzett így a terhesség alatt vagy csak én vagyok ennyire defektes?
ma 01:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!