Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A te párod hogy élte meg a...

Armandia kérdése:

A te párod hogy élte meg a terhességed?

Figyelt kérdés

Hogy állt/áll ehhez a dologhoz vagy hogy bánt/bánik veled ezidő alatt?

A párom sokszor érez együtt velem például ha hányingerem van neki is, ha faj a fejem neki is,nincs étvágyam akkor neki sincs vagy ha savam van akkor neki is .😂😂durva de már az elejétől kezdve ilyen . Mintha a lelki társam lenne .

Szerintem kicsit parázik az apaságtól, de én tudom hogy jó apuka lesz.

16 hetes vagyok

#A párod a terhességed alatt #Hogy bánik veled a párod míg terhes vagy
tegnap 14:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Érdekes, mennyire sokat jelent a nézőpont. Szerinted lelki társ... nálunk erre azt mondják: 2 bolond 1 pár 😅
tegnap 14:55
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Ez egy betegség amúgy, és sóhajtozni fog a szülőszobán is 😄
tegnap 15:08
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

2es, nem csak sóhajtozni, addig műsorozik míg rá nem fognak figyelni:-D

Kérdező, menstruálni is egyszerre menstruáltatok? teszt is egyszerre lett pozitív?:-D

tegnap 15:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Meg is buggyantam volna, ha a férjem engem "másol", míg én valóban szenvedek. Ez nem szimpátia, hanem gúny.

Szerencsére jól választottam és színészkedés helyett valódi társam volt. Pl: az első időszakban minden reggel gyömbért reszelt nekem, hogy abból ihassak teát, mert az használt a hányingeremre. Felvásárolta minden reggel a pékséget, hogy vihessek a munkahelyemre. Mert a sós péksütik maradtak csak bennem.

tegnap 16:43
 5/13 A kérdező kommentje:
🥺🥺
tegnap 16:51
 6/13 anonim ***** válasza:
57%

Gugliztam,

"Couvade-szindrómának hívják azt a jelenséget, amikor a kismama párja más állapotban érzi magát, reggeli rosszullétet tapasztal, vagy ételeket kíván meg, kigömbölyödik a pocakja, melle, esetleg puffad, fáj a háta, foga. Ezek a szimpátia terhesség fizikai tünetei"

Szerintem ez még a jobbik eset. Inkább, mint hárítson folyton, mert nem tudja a tested változását elfogadni.

tegnap 17:17
 7/13 A kérdező kommentje:
Én bízok benne hogy szülés után is ugyanúgy fog hozzám közeledni mint most vagy mielőtt terhes voltam.
tegnap 17:36
 8/13 A kérdező kommentje:
Lettem*
tegnap 17:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

En inkabb egy nagy csecsemot latok benne, aki figyelmet akar, nehogy meg a vegen neked legyen szarabb es helyette veled kelljen foglalkozni.

Ez kesobb is igy lesz. Ki a faradtabb, ki megy el valahova egyedul otthonrol, ki vigyaz a gyerekre, ki megy pihenni delutan, ha le kell fekudni 1-2 oracskara.

Mindig neki lesz a nagyobb baja, mindig o lesz a faradtabb, figyeld meg.

tegnap 20:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon bizarr.

Nehezen viselem a terhességet, mert 28 hetesen is hányingerrel küzdök, mindenem sajog és mindez a hangulatomat is befolyásolja.

A férjem tényleg MINDENBEN segít és mellettem van, de soha nem jött azzal, hogy jaj pont neki is valami baja van. Sőt, inkább azt vettem észre, hogy magát teljesen háttérbe szorítja, hogy engem semmivel se terheljen. Itthon szinte mindent megcsinál.

Ha én akarom masszírozni, akkor mondja, hogy nem kell, majd holnap (holnap is holnapot mond) pedig tudom, hogy imádja.

Este amikor összebújunk, simizi a hasamat és mindig beszél a kisfiunkhoz. Tegnap kitolta a kis lábát és a férjem percekig simogatta. ^^ Úgy hagyta..

Én mindig éreztem, hogy jó apa lesz, és most a terhességem alatt is mindent megtesz értünk.

tegnap 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!