Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A te párod hogy élte meg a...

A te párod hogy élte meg a terhességed?

Figyelt kérdés

Hogy állt/áll ehhez a dologhoz vagy hogy bánt/bánik veled ezidő alatt?

A párom sokszor érez együtt velem például ha hányingerem van neki is, ha faj a fejem neki is,nincs étvágyam akkor neki sincs vagy ha savam van akkor neki is .😂😂durva de már az elejétől kezdve ilyen . Mintha a lelki társam lenne .

Szerintem kicsit parázik az apaságtól, de én tudom hogy jó apuka lesz.

16 hetes vagyok

#A párod a terhességed alatt #Hogy bánik veled a párod míg terhes vagy
dec. 21. 14:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az en ferjem mar megszokta, 3. gyereket varjuk jelenleg. Tudja, hogy milyenek a hormonok 😀, szerencsere jol viseli. O is midnen reggel elmegy nekem a peksegbe, mert tudja, ha nem eszek, akkor rosszul leszek. Segit sokat a ketto gyerekkel, probal tehermentesiteni, ahogy csak tud. Mindig kerdezi, hogy vagyok stb… en is azt veszem eszre, hogy hatterbe szoritja magat. En pedig, probalom viszonozni, amennyire csak tudom.
dec. 21. 23:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát bocsi, de ez szerintem sem pozitív dolog, amit itt leírtàl. Mindenesetre boldog babaváràst.
dec. 22. 00:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nekem is az ugrott be, hogy majd a szülőszobában is magára vonja a figyelmet: "az én vérnyomásomat is legyen szíves megmérni, én is kérek vizet, mert olyan nem jól vagyok, nekem is úgy fáj a derekam.."

Nekem nem szimpatikus ez a hozzáállás. Ha azt hiszi, hogy ezzel együttérzést vált ki, hogy tudd "ő is veled szenved, nem vagy egyedül"! - akkor nagyon rossz módszert választott.

Amikor a férjem pár hete beteg volt, akkor én aggódtam, mert nagyon csúnyán köhögött. Én előtte voltam beteg, de csak a torkom fájt, így elég gyorsan túljutottam a betegségen. Szerintem ha a férjem elő állna, hogy neki is hozzám hasonlóan minden baja van, akkor csak aggodnék és egyáltalán nem érezném magam jobban a tudattól, hogy na "egy csónakban evezünk". Ő amúgy pont azt próbálja mindig elkerülni, hogy ne aggódjak. Amikor köhögött, akkor is csak azt hajtogatta, hogy már sokkal jobb mint előző nap.

A te férjed viszont olyan mint egy nagyra nőtt kisgyerek.

dec. 22. 01:05
 14/16 A kérdező kommentje:

Igazatok lehet🥺

Pedig eddig olyan pozitívan fogtam fel ezt.

Most olyan kis csalódott vagyok😿

12/13: Köszönöm szépen🥰

dec. 22. 11:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Nehogy csalódott légy! Figyelj a jelekre, de ne aggódj!

Kérdezd meg az anyukáját, hogy kicsinek is ilyen volt-e?

Gondold végig, hogy máskor is csinált-e ilyeneket!

Boldog babavárást! ❤️

jan. 5. 01:23
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen🥰
jan. 6. 04:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!