Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A te párod hogy élte meg a...

Armandia kérdése:

A te párod hogy élte meg a terhességed?

Figyelt kérdés

Hogy állt/áll ehhez a dologhoz vagy hogy bánt/bánik veled ezidő alatt?

A párom sokszor érez együtt velem például ha hányingerem van neki is, ha faj a fejem neki is,nincs étvágyam akkor neki sincs vagy ha savam van akkor neki is .😂😂durva de már az elejétől kezdve ilyen . Mintha a lelki társam lenne .

Szerintem kicsit parázik az apaságtól, de én tudom hogy jó apuka lesz.

16 hetes vagyok

#A párod a terhességed alatt #Hogy bánik veled a párod míg terhes vagy
tegnap 14:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az en ferjem mar megszokta, 3. gyereket varjuk jelenleg. Tudja, hogy milyenek a hormonok 😀, szerencsere jol viseli. O is midnen reggel elmegy nekem a peksegbe, mert tudja, ha nem eszek, akkor rosszul leszek. Segit sokat a ketto gyerekkel, probal tehermentesiteni, ahogy csak tud. Mindig kerdezi, hogy vagyok stb… en is azt veszem eszre, hogy hatterbe szoritja magat. En pedig, probalom viszonozni, amennyire csak tudom.
tegnap 23:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát bocsi, de ez szerintem sem pozitív dolog, amit itt leírtàl. Mindenesetre boldog babaváràst.
ma 00:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem is az ugrott be, hogy majd a szülőszobában is magára vonja a figyelmet: "az én vérnyomásomat is legyen szíves megmérni, én is kérek vizet, mert olyan nem jól vagyok, nekem is úgy fáj a derekam.."

Nekem nem szimpatikus ez a hozzáállás. Ha azt hiszi, hogy ezzel együttérzést vált ki, hogy tudd "ő is veled szenved, nem vagy egyedül"! - akkor nagyon rossz módszert választott.

Amikor a férjem pár hete beteg volt, akkor én aggódtam, mert nagyon csúnyán köhögött. Én előtte voltam beteg, de csak a torkom fájt, így elég gyorsan túljutottam a betegségen. Szerintem ha a férjem elő állna, hogy neki is hozzám hasonlóan minden baja van, akkor csak aggodnék és egyáltalán nem érezném magam jobban a tudattól, hogy na "egy csónakban evezünk". Ő amúgy pont azt próbálja mindig elkerülni, hogy ne aggódjak. Amikor köhögött, akkor is csak azt hajtogatta, hogy már sokkal jobb mint előző nap.

A te férjed viszont olyan mint egy nagyra nőtt kisgyerek.

ma 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!