Magneb6 vagy magnerot? Alhasi szóródások, nyilallások vannak nálam. Mindjárt 21 hkm vagyok. Mennyire normálisak? Alacsony a placenta (3 hete), azóta nem tudom h feljebb ment, két hét múlva készülök menni uh-ra. 2 cm volt a méhszájtól.
Figyelt kérdés
okt. 18. 19:53
2/8 anonim válasza:
Nekem nőgyógyász az elejétől a Magnerotot ajánlotta.
Eddig mit szedtél?
3/8 anonim válasza:
Magneb6-ban minimalis a hatóanyag, az nekem semmit sem ért. Magnerot sem volt az igazi. En a Magnosolvnál kötöttem ki, az ilyen italpor, és magasan a legtöbb magneziumot tartalmazza. Sajnos édesitőszeres, de nekem csak az hatott...
4/8 anonim válasza:
Ezek mind qrva drágán megvehető placebók. Orvostól kérj tanácsot, ne higgy a drágán megkapható "csodaszerekben"
5/8 anonim válasza:
Én is magnosolvot iszok, nekem bevált, úgyhogy nem is igazán próbáltam másikat, a magnesii citricit próbáltam még, az annyira nem volt jó nekem.
6/8 A kérdező kommentje:
Magneb 6 szedtem orvos javaslatára. Magamtól váltottam magnerotra. Eddig jó, remélem bevált. Remelem nem kiabálnom el, de nem nyilall a hasam, se nem szúródik. Mint említettem a placenta lent van, ezért is lehetnek ilyen hasszurkák.
okt. 18. 21:07
7/8 anonim válasza:
Az elèjèn magne b6-ot szedtem,de sokkal jobb a mahnerot!
8/8 anonim válasza:
Magnesit citritet szedtem de semmit nem használt ahogy a magne B6 sem
Fiamnal és mostani terhessegnel is a magnerotot szedem napi 2*2 szükség esetén 3*2 és teljesen elégedett vagyok vele.
Bár amondó vagyok hogy mindenkinek más használ így érdemes váltani ha úgy érzed az aktuális amit szedsz nem enyhíti a huzodasokat/ görcsöket. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!