Holnap kéne megjönnie a havinak. Teszteltem clearblue koraival es mintha halvány pozitív lenne. A felső teszt tegmap előtt esti, az alsó ma delelőtti! Ez teszthiba vagy már pozitívnak tekinthető? www.kepkuldes.com/image/JoStuV
Figyelt kérdés
Ne kövezettek meg kérlek, amiert hamarabb teszteltem!
www.kepkuldes.com/image/JoStuV
2022. jan. 20. 12:44
41/46 anonim válasza:
A walentin már full negatív, szerintem egy-két nap és megjön.
42/46 A kérdező kommentje:
Legalább jönne már meg akkor! 😌
2022. jan. 27. 00:18
43/46 A kérdező kommentje:
Kérdésem lenne még hozzátok! Ha nem vagyok terhes és kémiai terhessegem van, mikorra fog kiürülni a hcg a szervezetből? Mert vettem 20.-as tesztet, meg 25-öst mert így legalább megnyugszok, hogy hamarosan megjön, mert úgy voltam vele ezek már biztos negatívak, hisz a 10-es tesztek olyan halványak. De ezeken is időn belűl kijött a 2. csík, csak az x-epilesen halványabban.
www.kepkuldes.com/image/JXPnQt
www.kepkuldes.com/image/JXPMd0
2022. jan. 28. 14:27
44/46 anonim válasza:
Az első szerintem totál elázott, ezért érvénytelen, a második az x-epiles meg tök negatív szintén. Elszámoltad az ovulációdat, vagy most elcsúszott valamiért. Ennyire egyszerű.
45/46 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi mindenkinek aki írt, vagy bátorított! A vérvétel full negatív lett, majd estére meg is jött! 😌 Ahogy írtátok elnéztem az ovum, bár azért idegesítő mire jeleznek be akkor a tesztek, de sebaj! Új hónap, új esély! 😊
2022. jan. 31. 21:18
46/46 anonim válasza:
Szerintem ha ennyire nem pontos a ciklusod, akkor lehet hogy érdemes lenne ovu tesztet használnod. Nem muszáj megmondani a párosnak hogy most pozitív, és gyerünk, hanem elég ha te tudod, és csinálsz egy kis hangulatot, finom vacsi, ilyesmi. Úgy alakítod a dolgokat 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!