Holnap kéne megjönnie a havinak. Teszteltem clearblue koraival es mintha halvány pozitív lenne. A felső teszt tegmap előtt esti, az alsó ma delelőtti! Ez teszthiba vagy már pozitívnak tekinthető? www.kepkuldes.com/image/JoStuV
Ne kövezettek meg kérlek, amiert hamarabb teszteltem!
www.kepkuldes.com/image/JoStuV
Én ezeken a képeken kevésbé látom, mint az előzőeken.
Ha nagyon halvány arra figyelj oda, mert lehet h gond lesz vele.
(Nem akarlak megijeszteni, nekem méhen kívüli terhességet jelzettt, de az nagyon ritka)
Eddig egyértelműen pozitív, úgyhogy elkezdődött valami.
Ha barnázást, vérzést tapasztalsz, menj el a kórházba.
De legyünk pozitívak, mint a tesztek és szorítsunk h egészséges terhesség legyen 😊
Ja hogy esti?? 😃
Akkor nem kell aggódni, nekem 4 nap késésnél hófehér volt este a teszt a normális terhességnél 😁
Reggel már szép erős lett!
Ha neked este már látszik valami akkor reggelre tuti kipirosodik 😊
Gratulálok és boldog babavárást 😊
Én kíváncsi leszek a mai első vízeletes teszthez mert h amiket feltettél a tegnapi tesztek nem erősödtek.
Remélhetőleg a mai már szép pozitív.
Sziasztok ilyenek lettek! Én már kicsit elvagyok kenődve, bár még csak ma lesz majd 2 napja hogy késik, ha ma sem jön meg! A clearbluee is rögtön amint vegigfutott a pisi kijött.Én a gabrielen is látom szabad szemmel!Lehet a fotó nem adja vissza úgy! Hétfőn jön egy cb digitális is! Ha nem jön meg azt mondják az jobb mint a sima cb teszt! Melleim fájnak hasam szurkál ugyanúgy!😔
www.kepkuldes.com/image/Jq2Ycl
www.kepkuldes.com/image/Jq2Czj
Cb szerintem biztató de a gabriell full negatív.
Nem probálnál ki más tesztet? Predictor ,facelle....
Összesegében így erősödött eddig!
www.kepkuldes.com/image/JqamQ0
Mivel a hcg kb. kétnaponta duplázódik a nagykönyv szerint, ez így nem is olyan rossz.
Reméljük, hogy minden a legjobban alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!