Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap kéne megjönnie a...

Holnap kéne megjönnie a havinak. Teszteltem clearblue koraival es mintha halvány pozitív lenne. A felső teszt tegmap előtt esti, az alsó ma delelőtti! Ez teszthiba vagy már pozitívnak tekinthető? www.kepkuldes.com/image/JoStuV

Figyelt kérdés

Ne kövezettek meg kérlek, amiert hamarabb teszteltem!

www.kepkuldes.com/image/JoStuV

2022. jan. 20. 12:44
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Én ezeken a képeken kevésbé látom, mint az előzőeken.

Ha nagyon halvány arra figyelj oda, mert lehet h gond lesz vele.

(Nem akarlak megijeszteni, nekem méhen kívüli terhességet jelzettt, de az nagyon ritka)

Eddig egyértelműen pozitív, úgyhogy elkezdődött valami.

Ha barnázást, vérzést tapasztalsz, menj el a kórházba.

De legyünk pozitívak, mint a tesztek és szorítsunk h egészséges terhesség legyen 😊

2022. jan. 21. 23:10
 22/46 A kérdező kommentje:
Köszíí! Igyekszek pozití lenni! A melleim leszakadnak es nagyon érzekenyek! A hasam szurkál feszül és kellemetlen hason aludni! Reméljük ezek azért már jó jelek! Mindenesetre meglatjuk! Köszi, hogy megnézted őket! Ezek estiből voltak merrt annyira paráztam, hogy megcsináltam! Majd reggel is elsőből is csinálok! Aztán meglátjuk! 😊
2022. jan. 21. 23:23
 23/46 anonim ***** válasza:

Ja hogy esti?? 😃

Akkor nem kell aggódni, nekem 4 nap késésnél hófehér volt este a teszt a normális terhességnél 😁

Reggel már szép erős lett!

Ha neked este már látszik valami akkor reggelre tuti kipirosodik 😊

Gratulálok és boldog babavárást 😊

2022. jan. 21. 23:33
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Ez a Gabriel negatív, de a Clearblue sem túl meggyőző.
2022. jan. 21. 23:50
 25/46 anonim ***** válasza:

Én kíváncsi leszek a mai első vízeletes teszthez mert h amiket feltettél a tegnapi tesztek nem erősödtek.

Remélhetőleg a mai már szép pozitív.

2022. jan. 22. 07:15
 26/46 A kérdező kommentje:

Sziasztok ilyenek lettek! Én már kicsit elvagyok kenődve, bár még csak ma lesz majd 2 napja hogy késik, ha ma sem jön meg! A clearbluee is rögtön amint vegigfutott a pisi kijött.Én a gabrielen is látom szabad szemmel!Lehet a fotó nem adja vissza úgy! Hétfőn jön egy cb digitális is! Ha nem jön meg azt mondják az jobb mint a sima cb teszt! Melleim fájnak hasam szurkál ugyanúgy!😔

www.kepkuldes.com/image/Jq2Ycl

www.kepkuldes.com/image/Jq2Czj

2022. jan. 22. 08:51
 27/46 anonim ***** válasza:

Cb szerintem biztató de a gabriell full negatív.

Nem probálnál ki más tesztet? Predictor ,facelle....

2022. jan. 22. 08:54
 28/46 A kérdező kommentje:
Karanténban vagyunk nem tudtam úgy szaladgálni! Hétfőn jön egy digitális meg Livsanes tesztet tudtunk rendelni a benubol meg gabrielt! Hát figyi úgy vagyok vele, ha terhes vagyok akkor egy hét múlva is az leszek.😅😅 Lehet több idő kell a szervezetemnek, hogy erősebb legyen! Most várok kedd reggel tesztelek majd újra! Szurkoljatok! Izgatotz vagyook, mert tüneteim vannak és eddig ilyet csak kislanyomnál éreztem!
2022. jan. 22. 09:19
 29/46 A kérdező kommentje:

Összesegében így erősödött eddig!

www.kepkuldes.com/image/JqamQ0

2022. jan. 22. 10:07
 30/46 anonim ***** válasza:

Mivel a hcg kb. kétnaponta duplázódik a nagykönyv szerint, ez így nem is olyan rossz.

Reméljük, hogy minden a legjobban alakul.

2022. jan. 22. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!