Pozitív lett a Prena a Down-ra, mennyi az esélye, hogy semmi baja a babának?
Lesz további vizsgálat, magzatvíz mintavétel.
Fiatalok vagyunk, én 25 éves, párom 28. Keresztapumn lánya Down-os, emiatt csináltattunk Prenát, de sajnos rossz hírt kaptunk.
12.heti genetikai uh-n mindene rendben volt, tarkóredő 1,9 volt, orrcsontja, mindene megvolt.
Volt valakinek esetleg hasonló tapasztalata? Csak 24-én megyünk a következő vizsgálatra, úgy érzem addig megőrülök. :(
13+3 hkm
A PrenaTest® az első és egyetlen magzati genetikai vizsgálat, amelynek kiértékelése belföldön, hazai laboratóriumban történik, és közel százszázalékos pontossággal ad információt a leggyakoribb kromoszóma-rendellenességek előfordulásán túl a magzat teljes genetikai állományára vonatkozóan.
Én elhinném az eredményt. Sokkal valószínűbb, hogy a tarkóredő vizsgálat ment félre, azok gyakran csalókák.
Keresztapu az nem rokon, így nem túl lényeges. Vagy nálad Nagybácsi is?
Én is reménykedtem, hogy téves nekünk a korunk volt a baj.
Sajnos a méhlepény biopszia igazolta, uh n nyakiredő 1.6 volt a doki több percig méregette, azt mondta tankönyv szerinti, én már a anyai vérteszt után mentem, ami a bajt mutatta,orrcsont is volt, nekünk az áramlásnál volt eltérés, ami utalhatott a bajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!