Van értelme megcsináltatni a prena tesztet? Véleményetek szerint.
Sziasztok!
Van értelme megcsináltatni a prena tesztet?
A holnaputáni időponton kell megmondanunk, hogy szeretnénk e. Én úgy voltam vele, hogy ha valami gond lesz esetleg, akkor azt az ultrahangos vizsgálat is kimutatja. De ugye a vérvizsgálat elvégzését vagy kihagyását előre jelezni kell.
Tudom, ezt mindenkinek egyedül kell eldönteni (párjával), az orvosom is ezt mondta. Viszont az érdekelne, hogy ti mennyire tartottátok fontosnak? Mert mielőtt felkerült a téma, nem is gondolkodtam ezen, most meg sokat agyalok rajta, hogy legyen vagy sem. A párom azt mondta, hogy ő nemmel szavaz, de ha én akarom, akkor simán megcsinálhatjuk. Én viszont elég besz@ri típus vagyok, így még nem tudtam dönteni...
Mesélnétek, hogy ti miért akarnátok/akartátok? Segített? Ha igen, miben?
Nem, az ultrahangos vizsgálat nem minden komoly bajt mutat ki, ráadásul a gép minősége és a vizsgálat végzőjének tapasztalata és szakértelme is nagyon sokat számít.
Én úgy gondolom, mindenképpen jó a prena. Ha nem tartanád meg a beteg babát, akkor egyértelmű, hogy miért. De ha megtartod betegen is, akkor is jobb meglátásom szerint, ha első perctől tudod, hogy kb. mire kell majd számítanod és nem sokkolódsz le a szülőszobán...
Drága, az tény. De ha az embernek módja van arra, hogy többet tudjon, akkor miért ne élne vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!