Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van értelme megcsináltatni a...

Van értelme megcsináltatni a prena tesztet? Véleményetek szerint.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van értelme megcsináltatni a prena tesztet?

A holnaputáni időponton kell megmondanunk, hogy szeretnénk e. Én úgy voltam vele, hogy ha valami gond lesz esetleg, akkor azt az ultrahangos vizsgálat is kimutatja. De ugye a vérvizsgálat elvégzését vagy kihagyását előre jelezni kell.

Tudom, ezt mindenkinek egyedül kell eldönteni (párjával), az orvosom is ezt mondta. Viszont az érdekelne, hogy ti mennyire tartottátok fontosnak? Mert mielőtt felkerült a téma, nem is gondolkodtam ezen, most meg sokat agyalok rajta, hogy legyen vagy sem. A párom azt mondta, hogy ő nemmel szavaz, de ha én akarom, akkor simán megcsinálhatjuk. Én viszont elég besz@ri típus vagyok, így még nem tudtam dönteni...

Mesélnétek, hogy ti miért akarnátok/akartátok? Segített? Ha igen, miben?

2021. dec. 21. 17:29
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

#30 Persze, sokat beszélgettünk erről.

Azért gondolja így, ahogy, mert neki teljesen mindegy, hogy egészséges e a baba vagy sem. És ebbe beletartozik a halmozottan sérült is, bármi. Szóval emiatt gondolja így.

2021. dec. 21. 20:47
 32/39 A kérdező kommentje:
Mármint természetesen mindenki a legjobb egészséget, életet kívánja a babájának, de ha mégsem így sikerül, akkor sem gond, így értettem.
2021. dec. 21. 20:49
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a down ilyen, de a másik kettővel nincs élet..semmilyen. Plusz ha downos is jó tudni, mert fel kell készülni. Pl olyan kórházba jó szülni, ahol van koraszülött osztály. Nem akarlak ijesztgetni, mert ezekre nagyon nagyon pici az esély és kívánom, hogy minden rendben legyen de én biztosan megcsináltatnám.
2021. dec. 21. 20:57
 34/39 A kérdező kommentje:
#33 Őszintén szólva, szerintem megfogjuk. Hisz tényleg csak egy vérvétel. Természetesen mi is bízunk a legjobbakban, nagyon reméljük, hogy minden rendben lesz. Igazán köszönöm a hasznos tanácsokat.
2021. dec. 21. 21:12
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

"Azért gondolja így, ahogy, mert neki teljesen mindegy, hogy egészséges e a baba vagy sem. És ebbe beletartozik a halmozottan sérült is, bármi."

Ok. És NEKED is mindegy? Mert azért valljuk be, egy sérült gyermek gondozása általában az anyára marad akkor is, ha az apa nem dobbant.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy általában ha az első gyereknél gond van, ott sokkal ritkábban vállalnak másodikat. És az ördög sosem alszik.

Kívánom, hogy minden rendben legyen veletek.

2021. dec. 21. 21:52
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Mi is megcsináltattuk. Fiatalok vagyunk, de úgy gondoltuk mindketten, hogy nem ezen fogunk spórolni. A kombi teszt szerintem felesleges, egy becslésen alakul az egész, a Prena viszont 99% biztosat tud mondani.
2021. dec. 21. 22:39
 37/39 anonim ***** válasza:
Pénz kérdése az egész, de jobb megcsináltatni. Sok mindenre fényderülhet, mert nem mindenki tartana meg, down babát.
2021. dec. 22. 10:35
 38/39 A kérdező kommentje:
#37 Itt ingyenes, szóval egyáltalán nem pénzt kérdése. De mivel csak egy vérvétel, kérni fogjuk szerintem.
2021. dec. 22. 10:40
 39/39 A kérdező kommentje:
#35 Szégyellem, de félek. Viszont nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz. Szerintem már az is h*lyeség, hogy ennyit filózom rajta, ráérnék bőven akkor, ha valami esetleg kiderül.
2021. dec. 22. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!