Van értelme megcsináltatni a prena tesztet? Véleményetek szerint.
Sziasztok!
Van értelme megcsináltatni a prena tesztet?
A holnaputáni időponton kell megmondanunk, hogy szeretnénk e. Én úgy voltam vele, hogy ha valami gond lesz esetleg, akkor azt az ultrahangos vizsgálat is kimutatja. De ugye a vérvizsgálat elvégzését vagy kihagyását előre jelezni kell.
Tudom, ezt mindenkinek egyedül kell eldönteni (párjával), az orvosom is ezt mondta. Viszont az érdekelne, hogy ti mennyire tartottátok fontosnak? Mert mielőtt felkerült a téma, nem is gondolkodtam ezen, most meg sokat agyalok rajta, hogy legyen vagy sem. A párom azt mondta, hogy ő nemmel szavaz, de ha én akarom, akkor simán megcsinálhatjuk. Én viszont elég besz@ri típus vagyok, így még nem tudtam dönteni...
Mesélnétek, hogy ti miért akarnátok/akartátok? Segített? Ha igen, miben?
#30 Persze, sokat beszélgettünk erről.
Azért gondolja így, ahogy, mert neki teljesen mindegy, hogy egészséges e a baba vagy sem. És ebbe beletartozik a halmozottan sérült is, bármi. Szóval emiatt gondolja így.
"Azért gondolja így, ahogy, mert neki teljesen mindegy, hogy egészséges e a baba vagy sem. És ebbe beletartozik a halmozottan sérült is, bármi."
Ok. És NEKED is mindegy? Mert azért valljuk be, egy sérült gyermek gondozása általában az anyára marad akkor is, ha az apa nem dobbant.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy általában ha az első gyereknél gond van, ott sokkal ritkábban vállalnak másodikat. És az ördög sosem alszik.
Kívánom, hogy minden rendben legyen veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!