Pozitív teszt után mikor kell először dokihoz menni?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam hogy az első pozitív teszt után még felesleges az orvoshoz rohanni mert még nagyon nagyon pici.
2 napja késik és reggel pozitív lett a tesztem🤰
Mikor menjek először dokihoz?
2022. jan. 11. 13:51
1/9 anonim válasza:
Én csak 7 hetesen mennék. Előtte nincs értelme, csak megmondják 15.000 ft-ert hogy gyere vissza két hét múlva. Én nem otthon élek, engem csak 9 hetesen voltak hajlandóak fogadni. 6 hetesen még lehet nincs szívhang és csak stresszeled magad két hétig. Boldog babavárást!
2022. jan. 11. 13:54
2/9 anonim válasza:
Igen, olyan 7 hetesen érdemes kb. :)
2022. jan. 11. 13:58
3/9 anonim válasza:
Nekem úgy jött ki hogy dec elején teszteltem pozit. Hivtam az orvost mondta január elején mennyek én akkor voltam 10 hetes.
Azt mondta utánna a doki hogy mikor a második mensi lenne akkor érdemes elmenni akkor már biztos van szívhang.
2022. jan. 11. 14:10
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!☺️
2022. jan. 11. 14:19
5/9 anonim válasza:
6-7 hetesen.Én 7 hetesen voltam,az vetélés lett.Most ha ujra az leszek,azonnal mert gyógyszert ír.De ez más.
2022. jan. 11. 14:44
6/9 anonim válasza:
Kb 3 hét múlva.
2022. jan. 11. 14:56
7/9 flora08 válasza:
A nem várt napján teszteltem (február 14.), erős pozitív lett. Orvoshoz ezután jó másfél hét múlva mentem, 25-én. Igaz szívhang még nem volt, de nagyon megnyugtatott az is, hogy jó helyen van, a méhen kívüli terhesség kizárható volt. Két hét múlva kellett visszamennem, akkor már látszott a szívcső pulzálás. (A hangját 9 hetesen hallhattam először.) Én nem bántam, hogy az első vizsgálat alkalmával még nem volt szívhang.
2022. jan. 11. 19:36
8/9 anonim válasza:
Legkorábban 7 hetesen. Én 8 hetesen mentem.
Nem érdemes kivárni a 10 hetet, mert utána rossz lesz belesűríteni a maradék 2 hétbe a kötelezőket ami marad az első trimeszterből (védőnő-háziorvos- labor- fogászati szűrés) Főleg, ha állami ellátásban tervezel mozgolódni. Nálunk pl a hiper szuper modern sztk-ban nincs ultrahang, csak 3 várossal odébb, a labort pedig csak félig tudják megcsinálni, mert a vércsoport vizsgálat külön kör egy másik helyen. Én ezek miatt végül mindent magánban toltam le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!