Predictor teszt először csináltam reggeli vizeletbol pozitív lett. Megbízható az eredmény?
Figyelt kérdés
2022. jan. 3. 08:54
1/23 anonim válasza:
Ha egyértelműen pozi akkor igen (gondolok itt arra, h nem kellett szetszedni, keresni stb)
2/23 A kérdező kommentje:
Nem kellett dehogyis viszont a mensdiig 3 nap nem szürke csík nem szárad adó rendes rózsaszín csík a második is nem olyan halvány de nem is olyan erőteljes mint az első csík
Barátnőm kep alapján egyértelmű pozitívnak mondta de aztán meg várok hogy biztos legyen :)
2022. jan. 3. 09:06
3/23 A kérdező kommentje:
Tennék ide képet csak fogalmam sincs higy kell képez csatolni telefonról nem írja 😒
2022. jan. 3. 09:07
8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊😊 viszont attól felek hogy atver ez a teszt mivel sok rosszat olvastam róla ezen az oldalon annyit tudtam róla hogy extra érzékeny a rosszakat csak utána olvastam és most inkább várok meg pár napot rs újra tesztelnek mert felek hogy csalódás lesz és csak a teszt ver át
2022. jan. 3. 09:41
9/23 anonim válasza:
Rosszat az ír róla aki szetszedi, mert latja a csiknak a helyét, vagy akinek pozi teszt utan megjön, mert kemiai terhessege volt. Ez egy nagyon szep pozitiv, nem is olyan halvány, gratulalok! A teszt nem ver át, valami elindult, remeljük erősödik.
10/23 anonim válasza:
Az első csík erős, a másik halvány, de pozitiv. Pozitiv és terhes vagy, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!