Ez most mi lehet?Terhesség, ovuláció?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek május 25-én jött meg a mentruációja 5 napig tartott, picit enyhébb vérzéssel mint szokott.Ma a 10. ciklus napján a predictorral pozitívat tesztelthttps
://kepkuldes.com/image/9aMEPl
Szerimtetek mi lehet?Predictor mutathat oculációt, vagy ez terhesség lehet?Ilyen erős csíkkal csapott be valakit ez a teszt.Nekem van már 2 gyerekem de ilyet még eddig nem is hallottam.Annyit tanácsoltam neki, hogy csináljon újabb tesztet, hogy erősödik vagy nem aztán majd mindenképpen orvos.Ti mit gondoltok?
2021. jún. 4. 20:42
2/10 anonim válasza:
Itt a tesztcsík erősebb mint a control csík, ezen már nincs mi erősödjön. Ez nagy valószínűséggel terhesség.
3/10 A kérdező kommentje:
Hú igazad van, én nem is néztem melyik a kontrol meg melyik a tesztcsík😅 (nem ismerem ezt a tesztet, soha nem használtam) nagy lesz az öröm, ha tényleg baba van.
2021. jún. 4. 21:01
4/10 anonim válasza:
Nekem, mikor enyhébb menstruációm volt és utána pozitívat teszteltem, a vége vetélés lett sajnos.
Hátha neki nem így lesz. De lehet érdemes lenne progeszteront feliratni, vagy legalább felkeresni egy nőgyógyászt.
5/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Ma volt barátnőm orvosnál, 7 hetes terhes, a picinek van szívhangja is. 😊
2021. jún. 17. 22:58
6/10 anonim válasza:
De örülök! Boldog babavárást neki! ❤️
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!A héten tölti barátnőm a 37. hetet, úgyhogy bármikor jöhet a leányzó 😊
2022. jan. 3. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!