Segítség! Szerintetek miért ilyen az ovulációs tesztem?
Tudom tudom. Már sok volt it t az ovulációs teszt téma, de mégis a segítségeteket szeretném kérni. 35 napos a ciklusom. Ma tartok a 20. Napnál és elkezdtem az ovu tesztet. Délután 13:00-kor csináltam egyet, halvány vonal volt. Most 20:10-kor pedig totál semmi.. Linkelem nektek a képet. Előre is meg köszönöm ha válaszol valaki, hogy ez miért lehet. (kezdő vagyok nem értek pontosan hozzá)
Vasárnap, tehát tegnap előtt együtt voltunk a férjemmel. Ez jelentet babát vagy még túl korai túl késő?
En se vagyok profi a témában de szerintem két opció lehet
1 hamarabb volt ovulaciod es a tesztnelmeg elcsipted a kiurulest.
2. Ami szerintem a valoszinubb hogy a masodiknal nem volt koncentralt a vizelet.
Mindig mar par naponta a varhato ovulaciod elott kezd el a tesztelest egy időben ( en mindig kora delutan csinaltam es minden honapban el is kaptam) ugy hogy elotte ne egyel es igyal valamint wcre se menjel par órát
lehet hogy előbb volt ovud. én 17. nap környékén kezdenék tesztelni legközelebb. teszt előtt 2 oraval ne igyál, ne menj pisilni se. pl ha 16kor elmész pisilni, 18ig ne menj már, és abban az időben ne is nagyon igyál. de még a következő napokon is csinálhatsz tesztet, odafigyelve ezekre. ha "üres" lesz már, akkor nem biztos hogy érdemes tovább tesztelni már. igyekezz azonos időpontokban tesztelni pl minden nap este 6 körül. napszakonként is változó lehet a teszt eredménye, olvastam már itt olyat is.. :)
ha vasárnap voltatok együtt, még jó is lehet akár a baba szempontjából. :)
Rendben köszönöm!
Szombaton (17.nap) is együtt voltunk. Vasárnap is. Mondjuk vasárnap éreztem szúrást a hasamban. Lehetséges hogy akkor volt.
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Az lh koncentrációja is változhat a nap során, hígabb volt a vizelet este stb. Csináld serényen.
Ha 35 napos a ciklusod, és ma a 20. napon vagy, akkor még nem kell neki pozitívnak lennie. 1-2 nappal előtte esélyes általában, és van, hogy a leszálló ág csúcsát is elkapod, így több napig is pozitív a teszt. Nekem mindig valahogy hirtelen lett baromi erős a tesztvonal, míg az előtte levő napokban meg ilyesmi, mint neked ezek.
Én tegnap csináltam egy halvány ovutesztet, kívácsi vagyok, hogy lemaradtam róla, vagy ezután lesz még.
Most vagyok a 14.napon.
Ez az elő tesztelésem, mert eddig naptár alapján nem jött össze.
Majd írj, hogy mizu! 😊
Már most így utólag szinte biztos vagyok benne, hogy a 17.napon volt az ovum, csak elfogyott a tesztem, uh az nem tudta "igazolni".
Viszont mi a 12-15-16.napon voltunk 1ütt.
16.napon nagyon késő este, uh nagyon bízom benne, hogy ez így most elég, mert a napján viszont nem tudtunk 1ütt lenni. Nagyon reménykedek, h ez most összejön 🙏😍
Jövőhét vasárnap kiderül 😊
Szorítok nekeeed🤞🏼
Nekem még 10 nap 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!