Kukuccs. đ Egy kis segĂtsĂ©get kĂ©rnĂ©k vagyis.... Ma kellett volna megjönnie, 9 nappal ezelĆtt voltunk ugy egyĂŒtt a fĂ©rjemmel teljesen vĂ©dtelen.... Szerintetek mikor teszteljek, ha nem jön meg tovĂĄbbra sem?!
Figyelt kérdés
2020. jĂșn. 30. 20:42
1/20 anonim vĂĄlasza:
VĂĄrj 1-2 napot mert annyit akĂĄr csĂșszhat is bĂĄrmitĆl. Ha akkot se jön meg akkor hajrĂĄ. SzorĂtok
2/20 anonim vĂĄlasza:
Ha nem jön meg, akkor legkorĂĄbban 5 nap mĂșlva.
3/20 anonim vĂĄlasza:
A menstruĂĄciĂł 1 napjĂĄtĂłl visszafelĂ© 14 nappal kĂ©ne egyĂŒtt lenni, a papĂrforma szerint.
4/20 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Ezek a vĂĄrakozĂĄsok... Hu de utĂĄlom đđđđ remĂ©ljĂŒk mostmĂĄr babika lesz
2020. jĂșn. 30. 20:46
5/20 anonim vĂĄlasza:
Szia,
Nekem egy hetet kesett, mi is kezdtunk remenykedni aztan sajnos megjott. Varj par napot, aztan ha nem jon meg tovabbra sem, tesztelj. Drukkolok đ
6/20 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Jah igen, papĂrforma.. đđ PapĂrforma szerint a marlenkĂ mnak is jĂłnak kellene lenni de nem lett az đđđđđđđđ
Amugy köszönöm a segĂtsĂ©get mindenkinek
Van valaki hasonlĂł helyzetben?
2020. jĂșn. 30. 20:47
7/20 anonim vĂĄlasza:
#3as - ovulacio sem papirforma szerint van egy idoben mindenkinek
8/20 anonim vĂĄlasza:
10 napja voltunk egyĂŒtt, 4 napja kĂ©sik. PapĂrforma szerint nem eshettem teherbe. De aztĂĄn ugye ki tudja, nem vagyunk gĂ©pek.
Viszont én nem hiszem hogy teherbeestem, szerintem csak szimplån késik. De azért fogok venni tesztet ha esetleg még sem jön meg.
9/20 anonim vĂĄlasza:
OvulĂĄciĂłdat tudod mikor lehetett?
10/20 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Nem..
2020. jĂșn. 30. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!