Milyen oka lehet valakinek egy védtelen állatot agyonverni?
Tettére itt a zseniális és abszolút érthető indok:
"Ezután a nő meglepő nyíltsággal kezdett beszélni a történtekről az újságíróknak, arcát, nevét is adva a válaszokhoz, ám nem tűnt úgy, hogy száz százalékig tudatában van szavainak, így most tartózkodunk a megmutatásától - fogalmaz a liberális lap.
A nő váratlan magyarázattal állt elő arról, miért végzett a teknőssel:
Fel akartam hívni magamra a figyelmet, hogy ne kelljen koldulnom, prostituálódnom. - mondta, miközben a rendőrség által készített képeket mutatta a kamerának a teknősről, a kőről és kísérőjéről, akinek amúgy nincs köze az ügyhöz. Azt is mondta, hogy három hónapig az utcán élt.
Forrás: [link]
Nagyon szomorú vagyok, hogy szabadon engedték.
Legközelebbi áldozata talán egy ember lesz.
Leírták, de amúgy másmilyen zavar is lehet.
Mindenki elkezdte letámadni a nőt Facebook-on, hogy így dögöljön meg, meg úgy szenvedjen, de senki se próbált a háttérbe látni; egy egészséges, az élettől nem megnyomorodott valaki nem szokott így tenni. Egy mentálisan egészséges valaki nem élvezkedik az állatok megölésében.
Beth Thomas esete is ott van; bántalmazták őt totyogósként, amitől mentális károkat szenvedett - kicsiként madarakat ölt, kutyát kínzott - komoly kezeléssel segítették.
Ezek az emberek nem kapják meg a segítséget, mert nem látják be, hogy az kell nekik vagy a környezetük nem veszi észre. Ha kapnak, nem mindig hatásos, az első kudarc után feladják.
Sajnálom szegény teknőst, de a legfontosabb szempont megérteni ilyen esetekben, mi van az emberrel, hogy erőszakkal tudja csak kifejezni magát; ezt orvoolni, hogy a jövőben ne eshessen meg.
Volt pl egy nő, aki a metrón ütötte és harapta a saját kutyáját (videó youtube-on) - mindenki anyázott jobbra-balra, mire valaki végre elmesélte, hogy a nő gyógyszerek hatása alatt állt.
Ismétlem, sajnálom az állatokat (nekem is van <3 ), de nem merülhet ez ki abban, hogy "A gonosz ember bántott egy állatot".
Nagyon szépen köszönöm, hogy kiírtad a kérdést és kifejthettem a véleményemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!