Milyen oka lehet valakinek egy védtelen állatot agyonverni?
Beth Thomas sikertörténete mondjuk nem tudom, annak tudható e be, hogy vele kiskorában elkezdtek foglalkozni (amikor egyre durvább és durvább dolgokat művelt).
Nem tudom, 15-16 évesen valakinél van e esély a pozitív átalakulásra vagy egy bizonyos kor felett már késő.
Kérdező, én még egyszer hálás vagyok, hogy kiírtad a kérdést és, hogy Te is látod, nem elég nekirohanni az álaltkínzónak, hogy szemétláda; hanem betekinteni, mi állhat a háttérben.
Mert ez tényleg fontos. Az emberek tettei takarnak valamit. Ugyanúgy, ha egy kamasz bevizel folyamatosan az gyába, semmi haszna nem lesz, ha megalázzák, megverik; inkább, ha szakemebrtől kap segítséget. Itt is, nem az a megoldás, ha letámadják az állatkínzót, hanem próbálják kutatni, miért tette, amit tett, mi állhat a háttérben, hogyan lehetne megoldást találni a gondjára, hogy ne érezze a késztetést, hogy kínoznia kelljen az állatokat.
Van egy videó Beth thomas-ról, ahol már nagybb, jobban van és kérték, meséljen arról, miket csinált, amikor még zavart volt kicsiként és sírva fakadt. Életében többet nem bántott se embert, se állatot. Van esély a pozitív változásra, csak nem tudom, lehet e az ember túlkoros hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!