Kukuccs. đ Egy kis segĂtsĂ©get kĂ©rnĂ©k vagyis.... Ma kellett volna megjönnie, 9 nappal ezelĆtt voltunk ugy egyĂŒtt a fĂ©rjemmel teljesen vĂ©dtelen.... Szerintetek mikor teszteljek, ha nem jön meg tovĂĄbbra sem?!
Nekem 10.nap kĂ©sĂ©snĂ©l lett pozi, amĂg nem jön meg, addig bĂĄrmi lehetđ
Ăn is az aktus utĂĄni 14. naptĂłl tesztelnĂ©k
Ha nem tudod az ovu napjĂĄt, akkor aktus utĂĄn 16 nappal mĂĄr biztosat mutat a teszt. AlapvetĆen, ha most kĂ©ne megjönnie, akkor 9 nappal ezelĆtti szexbĆl nem lesz baba. Ha viszont kĂ©sĆbb volt ovud, akkor lehet baba, viszont akkor meg van mĂ©g 4-6 napod mensiig, tehĂĄt nem kĂ©sik.
Az ovu utĂĄni napok szĂĄma ĂĄllandĂł. Ha az ovu kĂ©sĆbb van akkor a mensi is kĂ©sĆbbre vĂĄrhatĂł. Ilyen szempontbĂłl nem ĂĄll fenn a kĂ©sĂ©s.
Na mert ezzel mi bajod?
Mivel köszönést nem enged, én pedig utålok ugy kezdeni egy kérdést hogy nem köszönök valami formåban, babika?? Håt nekem babika, a kereszt lånyom is kis babikåm, ha nem tetszik valami lehet görgetni tovåbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!