Segitségre lenne szükségem. Szerintetek egy kos fiú, aki Április 19.-én született milyen?
Mármint, mennyire lehet veszélyes, agreszív. Mennyire rossz ötlett magadra haragitani egy ilyen személyt, és milyen a szerelemben, mennyire béke türő, mennyire biztonságos.
Azért kérdezem mert egyrészt van egy srác aki tetszik nekem, ő van a kérdésben szereplő fiú, és a ismerősöm bele akar kötni.
Légyszives a trollok kerüljenek.
Pontosítoot (percre pontossított) születési időpont nélkül sajnos semmi valósat nem lehet mondani az illetőről, csak általános locsogást.
Szivike.
En kos vagyok bar lany,de en nagyon higgadt nyugis vagyok alapjáraton es csak akkor változik ez meg ha cseszteted a hozzám kozel álló embereket vagy engem ugyebár. Vagy csak idegesítő vagy pl
De akkor is csak annyi, hogy mondok valami csúnyát az illetőnek es nagyon orulok ha befogja olyankor mert ha nem akkor sajnos tovabb idegesít es rosszabb lesz a szituáció 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!