A bika horoszkóp akkor most április 20-tól vagy 21-től kezdődik?
1.vagyok
Tropikus vagy sziderikus szerint?:D
Amúgy nem tudom, de talán a Wiki az pontos, de tényleg nem tudom:) Tényleg meg kell nézni lehet az első mondjuk 15 találatot , és strigulákat húzgálni, hogy "itt így írja, itt meg így" ,és akkor amelyikből több van, legyen az a mérvadó:) (Amúgy én tényleg nemtom pontosan ezeket)
A horoszkópok határai minden évben eltolódnak valamennyit. Ezért van az, hogy a különböző források különbözőek. Az számít, hogy melyik évet nézed. Azt hiszem visszafelé halad, úgyhogy a régebbi forrásokban 21. még bika, de 2017-ben már csak 20-ig van.
Ha valakinek a születési horoszkópja érdekel, akkor ajánlom ezt az oldalt:
"A bika horoszkóp akkor most április 20-tól vagy 21-től kezdődik?"
Akkor továbbviszem neked a kérdést: és melyik időzóna szerint? Vagy a Föld melyik pontja szerint? És akkor pontosan éjféltől számít? Azaz: ha valaki Magyarországon születik 23:59-kor akkor még Kos lesz, de ha valaki 1 órával később, Londonban születik ottani idő szerint 23:59-kor, akkor ő is Kos lesz még? Pedig a Nap és a bolygók már elég sokat mozognak az alatt az 1 óra alatt! De továbbmehetünk, és nézhetjük pl Japánt és Los Angelest! A két városban a 23:59 között eltelik több, mint fél nap. Melyik mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!