Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Segitségre lenne szükségem. S...

Segitségre lenne szükségem. Szerintetek egy kos fiú, aki Április 19.-én született milyen?

Figyelt kérdés

Mármint, mennyire lehet veszélyes, agreszív. Mennyire rossz ötlett magadra haragitani egy ilyen személyt, és milyen a szerelemben, mennyire béke türő, mennyire biztonságos.

Azért kérdezem mert egyrészt van egy srác aki tetszik nekem, ő van a kérdésben szereplő fiú, és a ismerősöm bele akar kötni.

Légyszives a trollok kerüljenek.

2020. nov. 12. 03:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

nem 9? és 18 volt az egyik?

Én is kos vagyok srác kiéltem magam fiatalabb éveimben úgyhogy viszonylag nyugis csak az igazság érzetemet ne sértsd, kivéve ha logikus az érvelés akkor lenyelem....

2020. nov. 12. 22:04
 12/16 anonim ***** válasza:
8%
Jaj, ha van eszed elkerülöd a srácot!! A kos jegyű fiúkkal vigyázz!! (Nagyon nagy tapasztalat)
2020. nov. 17. 21:53
 13/16 anonim ***** válasza:
:)
2020. nov. 17. 22:46
 14/16 anonim válasza:
100%

Az hogy milyen csillagjegyben született nem releváns mert minket nem ez határoz

meg hanem az hogy mire neveltek mit szeretünk kedvelünk mert valaki kos nem biztos hogy egy őrjöngő vadállat lehet hogy ő a legbékésebb teremtés a világon

2020. nov. 27. 06:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, lett valami?

Hát igazság szerint senkit se jó ötlet magunkra haragítani, vagy random kötekedni...aligha lesz békepárti, vagy biztonságos...nem meglepő ha agreszívitásra agresszióval válaszol...

Parább ha röhög rajta egyet és megölelgeti.

kivéve ha medve, de az nem nevet...bár a srác nem 'medve' hanem 'kos' így ki tudja? 🤷‍♀️

2020. nov. 28. 11:46
 16/16 anonim válasza:
Van egy weboldal: asztronet.hu ezen az oldalon van egy menupont, hogy horszkopok es azon bekul szemelyre szabott horoszkop. Ott kitoltod es kiirja nagyon reszletesen.
2024. márc. 25. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!