Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap kéne megjönnie a...

Holnap kéne megjönnie a havinak. Teszteltem clearblue koraival es mintha halvány pozitív lenne. A felső teszt tegmap előtt esti, az alsó ma delelőtti! Ez teszthiba vagy már pozitívnak tekinthető? www.kepkuldes.com/image/JoStuV

Figyelt kérdés

Ne kövezettek meg kérlek, amiert hamarabb teszteltem!

www.kepkuldes.com/image/JoStuV

2022. jan. 20. 12:44
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Biztató lenne ha nem lenne mellette a full negatív gabriellek. Valamelyik teszt tuti nem jó.
2022. jan. 22. 13:04
 32/46 A kérdező kommentje:
Hát most lehet kifogsz kacagni utolsó, de ha egy kis reményt akarok akkor a clearbluenak hiszek! 4 cb egymás után nem hiszem hogy teszthibás! Amúgy a gabrielen is látszik élőben, csak halvány! Meg a clearblue 10-es a gabriel 25-ös! De holnap jön másik fajta teszt is! Majd megcsinálom a másik 10-es tesztet is! Ha az pozi, akkor nincs kérdés!
2022. jan. 22. 13:37
 33/46 anonim ***** válasza:

Szia

Erősödtek a tesztek??

2022. jan. 25. 12:46
 34/46 A kérdező kommentje:
Szia! Nem halványak! Én már nem tudom mi van! Tüneteim vannak, mensi 5 napja sehol! Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ennyi teszt hazudik! Mindegy ha jövőhét keddig nem jön meg akkor elmegyek csütörtökön orvoshoz! :) akkor 2 hete fog kesni majd! Akkor mar megtudja mondani a frankót szerintem! 😊
2022. jan. 26. 13:34
 35/46 anonim ***** válasza:
Oooo ez nem jól hangzik.
2022. jan. 26. 13:43
 36/46 anonim ***** válasza:
A legújabb teszted milyen?
2022. jan. 26. 16:58
 37/46 A kérdező kommentje:

Ilyenek lettek a tesztek! Amelyik kepen 2 teszt van az kedd reggeli! A walentinos meg ma délutáni!

Szerintem ez kemiai, de most már igazán megjöhetne! Legalább max tudnank, elindult valami, csak nem tudott megtapadni!

Ha nem jön meg keddig akkor csütörtökön elmegyek orvoshoz!

www.kepkuldes.com/image/J4abQe

www.kepkuldes.com/image/J4afRt

2022. jan. 26. 18:24
 38/46 anonim ***** válasza:
A kémiai szerencsésebb lenne, mint a méhen kívüli 😖 Reméljük, hogy azért nem az.
2022. jan. 26. 18:30
 39/46 anonim ***** válasza:
Hát ezekhez sajnos tényleg nem kell sok reményt fűzni... Sajnálom. Majd legközelebb.
2022. jan. 26. 18:31
 40/46 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem írták ez nem jó.

Reménykedj h elindul magától a vérzés mielőbb.

2022. jan. 26. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!