Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap kéne megjönnie a...

Holnap kéne megjönnie a havinak. Teszteltem clearblue koraival es mintha halvány pozitív lenne. A felső teszt tegmap előtt esti, az alsó ma delelőtti! Ez teszthiba vagy már pozitívnak tekinthető? www.kepkuldes.com/image/JoStuV

Figyelt kérdés

Ne kövezettek meg kérlek, amiert hamarabb teszteltem!

www.kepkuldes.com/image/JoStuV

2022. jan. 20. 12:44
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Boldog babavárást 10-es! De akkor megynugodtam, ezek pozik! Mostmár csak várni kell! Lányomnál olyan két csík volt hogy majd leugrott, ezért itt is ugye ezt vártam. Hogy alapból minden egyertelmű lesz!
2022. jan. 20. 13:16
 12/46 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen mint 10es, neked is sok sikert, majd írj :) És jobbulást!
2022. jan. 20. 13:27
 13/46 anonim ***** válasza:
38%
Én az alsón nem látok 2. csíkot...
2022. jan. 20. 16:30
 14/46 anonim ***** válasza:
38%

Ha utána néztek akkor láthatjátok h egy idő után csökken a hcg szint a terhesség alatt.

Nekem nem lenne nyugtató egy ennyire halvány teszt az elején. Remélem h minden jó lesz és sikeres de szerintem bele ne éld magad.

2022. jan. 20. 16:41
 15/46 A kérdező kommentje:
Majd meglátjuk! Köszönöm mindenkinek! Hetfőig eldől megjön-e! Aztan majd megirom mi lett a vége! Persze nem élem bele magam, azért is kérdeztelek meg titeket ti mit gondoltok! :) Ha tesztelek hétfőn akkor majd felrakom meg megírom az eredményt!
2022. jan. 20. 18:36
 16/46 anonim ***** válasza:
#13 csak a képernyő miatt, amin nézed, az én telómon látszik rendesen a halvány csík
2022. jan. 20. 18:38
 17/46 A kérdező kommentje:

16-os mióta meg szaradt is egy kicsit azota megjobban látszik! Mondjuk amikor előző hónapban nem volt baba Kkor olyan hómező volt 1 óra mulva is. Most meg már az elején latszott a halvány pozi es 1 ora mulva ahogy száradt kicsit intenzívebben!

13-as De az alsót egyébként úgy csináltam délelőtt pot előtte 2 órája pisiltem! Szóval nem volt szerintem valami koncentrált, na de persze meglátjuk egyáltalán fog-e késni! 😊

2022. jan. 20. 19:30
 18/46 A kérdező kommentje:

Na csak nem birtam ki! Csináltam tesztet ismerős hozott! Mostmár késik! Csak annyira aggodok mert ment már el babánk, ezért csinálok ennyit! Ilyenek lettek az estik! 18:35- kor csináltam őket! 😊 A gabrielesen csak nagyon halvány, de az 25-ös!

www.kepkuldes.com/image/JqDTL0

www.kepkuldes.com/image/JqDDzB

2022. jan. 21. 19:59
 19/46 anonim ***** válasza:
A gabriel az biztos hogy negatív sajnos mert a t vonalnak sokkal lejjebb kell lennie, már csak azért is tudom mert barátnőm ma tesztelt pozit ugyanilyen teszttel és neki is a t betűvel egy vonalban van. A clearblue viszont szerintem pozi😊
2022. jan. 21. 20:11
 20/46 A kérdező kommentje:

Nezd csk utolsó válaszadó! Így hatha jobban látszanak!

Szerinted így is negativak? 😊

www.kepkuldes.com/image/JqElTN

www.kepkuldes.com/image/JqEkKL

2022. jan. 21. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!