Holnap kéne megjönnie a havinak. Teszteltem clearblue koraival es mintha halvány pozitív lenne. A felső teszt tegmap előtt esti, az alsó ma delelőtti! Ez teszthiba vagy már pozitívnak tekinthető? www.kepkuldes.com/image/JoStuV
Ne kövezettek meg kérlek, amiert hamarabb teszteltem!
www.kepkuldes.com/image/JoStuV
Ha utána néztek akkor láthatjátok h egy idő után csökken a hcg szint a terhesség alatt.
Nekem nem lenne nyugtató egy ennyire halvány teszt az elején. Remélem h minden jó lesz és sikeres de szerintem bele ne éld magad.
16-os mióta meg szaradt is egy kicsit azota megjobban látszik! Mondjuk amikor előző hónapban nem volt baba Kkor olyan hómező volt 1 óra mulva is. Most meg már az elején latszott a halvány pozi es 1 ora mulva ahogy száradt kicsit intenzívebben!
13-as De az alsót egyébként úgy csináltam délelőtt pot előtte 2 órája pisiltem! Szóval nem volt szerintem valami koncentrált, na de persze meglátjuk egyáltalán fog-e késni! 😊
Na csak nem birtam ki! Csináltam tesztet ismerős hozott! Mostmár késik! Csak annyira aggodok mert ment már el babánk, ezért csinálok ennyit! Ilyenek lettek az estik! 18:35- kor csináltam őket! 😊 A gabrielesen csak nagyon halvány, de az 25-ös!
www.kepkuldes.com/image/JqDTL0
www.kepkuldes.com/image/JqDDzB
Nezd csk utolsó válaszadó! Így hatha jobban látszanak!
Szerinted így is negativak? 😊
www.kepkuldes.com/image/JqElTN
www.kepkuldes.com/image/JqEkKL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!