Holnap kéne megjönnie a havinak. Teszteltem clearblue koraival es mintha halvány pozitív lenne. A felső teszt tegmap előtt esti, az alsó ma delelőtti! Ez teszthiba vagy már pozitívnak tekinthető? www.kepkuldes.com/image/JoStuV
Ne kövezettek meg kérlek, amiert hamarabb teszteltem!
www.kepkuldes.com/image/JoStuV
Én teszteltem 9. héten nem első pisiből olyan halványat, hogy a frász jött rám (volt még itthon 1 teszt, és gondolotam ellövöm, mert majd most biztos jó erős egyforma csíkok lesznek. Hát nagyon nem az lett :D) Szóval a pisi koncentrációja sokat dob rajta.
Amúgy az is működik ám, hogy a reggeli pisből teszel el mintát, és azon tesztelsz...
Készíts ki a wc-be egy tégelyt előre és akkor rögtön tudsz is venni mintát, nem kell visszatartani a pisilést reggel.
Utána pedig már a felfogott vizeletből tudsz is rögtön tesztelni.
A legjobb a középsugaras vizelet (pisilsz egy kicsit, utána tartod oda a tégelyt)
És az miért baj hogy annyira kell pisilni? :)
Kibontod, előző este én odakészítettem egy poharat, aztán már mindegy a pohárba vagy a wc-be pisilsz :D
Amúgy én is hoztam magamra a frászt egyszer azóta se teszteltem mondjuk minek :D
Pozi tesztjeim után kb két héttel, miután maradt egy teszt gondoltam ellövöm. Előtte majd leugrottak a két csíkok, ekkor meg fele annyira sem volt erős :D Miután előtte 6 héttel már elment az első babánk 5 hetesen, kb azonnal elkezdtem bőgni meg mentem páromhoz h ő is el fog menni, ma már 27 hetes :) (mármint a pociban még). Szóval egy halványabb teszt még nem para :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!