Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi is észrevehetjük az ultraha...

Mi is észrevehetjük az ultrahangon?

Figyelt kérdés

Várandós vagyok.17 hetes.

Ma megyünk uh-ra.

Még nem tudjuk a nemét. A dokinak ma is szólunk esetleg ha lát valamit,ne mondja el. :)

Szeretnénk majd egy bulit...

A kérdésem az lenne ha esetleg látja,hogy mi van a lába között azt mi is észrevesszük vagy nem? Nem szeretnénk persze,ezért kérdezem. :)

2022. jan. 18. 13:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%
Ti nem fogjatok😁 meg amugy is szol ha arra jar hogy forduljatok el. De amikor nalam mutattak a kis kukit nem tudtam hogy mibol lattak de hat ezt ok tudjak! 😆
2022. jan. 18. 13:20
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Pont 17 hetes voltam mikor megtudtuk, hogy fiú lesz. Nagyjából 3 másodperccel korábban mint, hogy a doki kimondta volna, már tudtam én is. Láttam.
2022. jan. 18. 13:21
 3/19 flora08 ***** válasza:
92%
17 hetesen, ha úgy helyezkedik, simán látni lehet hogy fiú vagy lány. 16 hetesen mikor ultrahangra mentem, csak a vak nem látta volna hogy fiú, nagyterpeszben voltak a lábai. Ha nem szeretnéd tudni, szólj mindenképp az orvosnak. A vizsgálatkor egyből kiderül, hogyan helyezkedik. Ha jól látható a lába köze, gondolom szól, hogy ne nézd a monitort. Jobb ötletem nincs 😄
2022. jan. 18. 13:24
 4/19 A kérdező kommentje:

Elég "híres" ,tapasztalt magán dokihoz járok kb mennyi az esélye,hogy téved?

Jelenleg 2 olyan nőt is ismerek,akiknek lányt mondtak aztán mégsem... ők tudom,hog, kórházba járnak uh-ra.

2022. jan. 18. 13:24
 5/19 A kérdező kommentje:

Mindenképp szólunk neki :D

Remélem ő is,hogy forduljunk el :D

Remélem ma megmutatja magát :)

2022. jan. 18. 13:28
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy jártam, hogy hamarabb láttam, hogy fiú minthogy kimondta volna. Mindenképp szóljatok, forduljatok el :)
2022. jan. 18. 13:36
 7/19 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk ugyan ez a helyzet, csak még nem járok a 17.héten :D De mi se szeretnénk tudni, szólni fogok hogy ne mutassa és ne mondja :D
2022. jan. 18. 13:37
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Mind a 2 gyerekemnél láttam. Fiamnal 17 lányomnál 18 hetesen.
2022. jan. 18. 13:59
 9/19 anonim ***** válasza:
61%

Bárki tévedhet, úgyhogy amíg nem születik meg addig nem 100%.

Milyen ciki már ha csináltok egy lányos/fiús hetedhét országra szóló gender reveal partyt aztán meg ellenkező nemű lesz. 😅😅

2022. jan. 18. 14:07
 10/19 A kérdező kommentje:

Na igen 😀

A party még oké,de a ruhák,játékok,szoba,... még semmit sem tudtam venni,mert nincs unisex. Vagy rózsaszín vagy kék.

2022. jan. 18. 14:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!